Szybko się kasa znajdzie. Poczytajcie raport 1Q 2020 i tam prezes twierdzi że po raporcie zajmie się wprowadzeniem pozostałych udziałów do obrotu na NC. Większość nowoprzybyłych chyba nie wie co tutaj jeszcze będzie się dziać. Szulernia nagania na wzrosty i tylko zacierają ręce że są głupcy na to po 26 gr
Dnia 2020-08-04 o godz. 14:49 ~blumch napisał(a): > te ruchy to spółdzielnia, już pare razy pokazali na co ich stać od razu się wpisy pojawiły i naganiają na wzrosty > a ten szuler na spadki nagania będzie rosło NC to przyszłość na takie spółki z ciekawym biznesem
wiesz, przy cenie na Biomedlub 5 zł sprzedałem wszystkie akcje z zyskiem może 20% bo byłem przekonany że firma która w całym zeszłym roku zarobiła 1 mln zł nie może być warta więcej niż 300 000 000 zł....to był błąd, dzisiaj przy cenie 30 zł za akcję, firma warta jest prawie 2 000 000 000 zł i pewnie dalej będzie rosła :)
ja byłem tu jak powstawała firma Wyroby Klasztorne SA, później jak był StopPoint i Prezes Damian (szkoda gadać), to teraz też jeszcze poczekam, może raz zrobię wbrew rozsądkowi to dobrze na tym wyjdę :)))
Dnia 2020-08-04 o godz. 21:19 ~prezes-2006 napisał(a): > wiesz, przy cenie na Biomedlub 5 zł sprzedałem wszystkie akcje z zyskiem może 20% bo byłem przekonany że firma która w całym zeszłym roku zarobiła 1 mln zł nie może być warta więcej niż 300 000 000 zł....to był błąd, dzisiaj przy cenie 30 zł za akcję, firma warta jest prawie 2 000 000 000 zł i pewnie dalej będzie rosła :) > > ja byłem tu jak powstawała firma Wyroby Klasztorne SA, później jak był StopPoint i Prezes Damian (szkoda gadać), to teraz też jeszcze poczekam, może raz zrobię wbrew rozsądkowi to dobrze na tym wyjdę :))) >>>>> pozdrawiam. Miałeś szanse oddać - zbieranie trwa nowa ekipa pociągnie wóz
Dnia 2020-08-07 o godz. 09:17 ~Zart napisał(a): > A ostzregalem. Kto kupuje takie spolki. Niedorzw.. leszcze > Buhahahhahahahahhahahahahahahaha > naganiasz na spadki gdzie masz pozycje kup Amerykańska umowa prawdę powie spółka ma przychody w 2020 roku mówimy o przyszłości spółki
Dnia 2020-08-07 o godz. 09:46 ~Daria napisał(a): > Jak chce to niech czeka 5 lat aż się to rozkręci, nie nabijajcie się z niego może ma rację i za 5 lat zarobi > Skupuje - skupuje rynek pokaże kto szampana wypije jedziemy !!!!!
Dnia 2020-08-07 o godz. 11:37 ~Zart napisał(a): > Zastawiles juz zone ? Kupuj !! Perla NC > Zalosny ubrany leszcz > Buhahhahahhahha >>>>>Oddałeś leszczu akcje to teraz spadaj .Brałem twoje akcje a żonę sobie mordy nie wycieraj lamusie +SP
Jest pare zastawionych zon w lombardzie. Niektore potrafia nawet gotowac. Jest w czym wybierac. Ale chyba jednak kupie zastawionego psa. Wiekszy bedzie pozytek.