• pięknie... Autor: ~domik [77.255.200.*]
    rekomendacje 19,xx inwestor ma objąć po 12,xx, faktyczny ff minimalny ( nie wszystkie dopuszczone) i gitara.....
  • Re: pięknie... Autor: ~Respect [158.176.123.*]
    Wspaniały to był dzień. Nie zapomnę go nigdy. :D
  • Re: pięknie... Autor: ~Baja [188.146.100.*]
    Po wycenach widać że raczej trzeba się przyzwyczaić do up. Wygląda że 20 jest pewne praktycznie na juz.. Po premierach to hoho... :)) Swoją drogą to chyba perfekcjoniści. Patrzyliscie na nowe wersje Taffy u Sady? To kompletnie inne gry niż na wiosnę! :)
    Będziemy liczyć kasę niedługo Oj będziemy.
    A do tego InteliWise w końcu ruszył..I sprzedałam to ci powinnam sprzedać a kupiłam to co powinnam kupić.
    Moje wróżby z fusów są niezawodne.
  • Re: pięknie... Autor: ~Mortimer [89.64.87.*]
    To pamiętaj jeszcze że to jest jeden projekt - gry dla dzieci. A mają jeszcze bardzo konkretną grę strategiczną..jak to dopracują to może być bardzo grubo :-)
  • Re: pięknie... Autor: ~domik [5.173.248.*]
    jeszcze Investko wystrzeli, dziś dobieranie było. Wczoraj Tig podskoczył dziś tak sobie ale tam to dopiero potencjał niedoceniany się znajduje. ja tam najbardziej liczę na moje ukochane satelity...
  • Re: pięknie... Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Będzie git chłopaki. Mówię wam będzie git! Na wszystko nadejdzie odpowiedni moment. Do końca września mamy same wystrzały :)
  • Re: pięknie... Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Zgadzam się ze wszystkimi. Dzisiaj był piękny dzień i mam nadzieję, że jeszcze wiele takich dni przed nami, bo nie zamierzam prędko rozstawać się z BTC.
[x]
BTCSTUDIO 0,00% 0,19 2026-03-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.