Hej wszystkim ;) jaki jest aktualny kurs akcji na tej spółce? Chciałbym kupić, ustawiłem 6,52 i nadal nie została zrealizowana transakcja. Z góry dziękuję ! ;) życzę miłego dnia wszystkim na forum ;)
Notowania są obecnie zawieszone, w tzw. trybie 'równoważenia'. Dopóki nie zostaną odwieszone, nie wykonasz żadnej operacji. Obecnie system wycenia akcje na 6.50, ale to nie znaczy, że taka cena będzie po odwieszeniu.
Dnia 2020-08-04 o godz. 12:39 ~v8 napisał(a): > Notowania są obecnie zawieszone, w tzw. trybie 'równoważenia'. Dopóki nie zostaną odwieszone, nie wykonasz żadnej operacji. > Obecnie system wycenia akcje na 6.50, ale to nie znaczy, że taka cena będzie po odwieszeniu.
dziękuję Ci bardzo ! ;) Mógłbyś napisać tu jak odwieszą? plus info za ile? Pozdrawiam Cię cieplutko
Przykro mi Maciek, ale koledzy Wacław i Yu mają rację.. dla własnego dobra nie powinieneś używać Bankier'a do obserwacji kursu akcji (już pomijam kwestię opóźnień rzędu > 30min), albo pytać się o rzeczy bezpośrednio odnoszące się do Twoich prywatnych finansów (to smutne, ale lepiej tego nie robić na otwartym/anonimowym forum, gdzie cele użytkowników mogą być zupełnie różne). Zaryzykował byś złożenie zlecenia po cenie podanej tu na forum? :]
Fora są dobre tylko do sprawdzania nastroju inwestorów.. chociaż pewnie się mylę.
Zapytałem tylko o kurs, nic więcej. To gdzie mam sprawdzić jak wszędzie jest z opóźnieniem jak nie mam danej spolki w portfelu.. Ciężko tak napisać. Dzięki
To chociaż stop losa sobie jakiegoś ustawiaj, czytaj, ucz się, życie to nie jebajka, jak zaliczysz stratę 50% w krótkim okresie to dopiero będziesz szlochał przy kieliszku.