• struktura przychodów Autor: internet99 [83.5.154.*]
    czy mógłby ktoś podpowiedzieć jak przedstawia sie struktura przychodów tej firmy?
  • Re: struktura przychodów Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    w raporcie rocznym masz ujęte szczegółowo w tabeli :

Tabela. Struktura przychodów Spółki w latach 2018-2019

Wyświetlanie reklam w grach - 45,49 %
    Sprzedaż gier - 31,15%
    Mikropłatności w grach (nabywanie przez graczy dodatków do gier) - 23,31 %

Pozostałe - 0,05 %
  • Re: struktura przychodów Autor: internet99 [83.5.154.*]
    dziękuję ghost-man
    swoją drogą bardzo ciekawa spółka ... w patologicznej sytuacji... staram się zrozumieć dlaczego kurs jest tak zdołowany
    Dnia 2020-08-05 o godz. 00:34 internet99 napisał(a):
    > dziękuję ghost-man
    > swoją drogą bardzo ciekawa spółka ... w patologicznej sytuacji... staram się zrozumieć dlaczego kurs jest tak zdołowany

tą patologiczną sytuacje robi zarząd który obiecuje gruszki na wierzbie ... raz dwa razy to sie zawsze uda .. ale 3 lata to raczej nie przejdzie... do czasu aż nie pokażą faktycznych zysków ze swojej podstawowej działalności (a nie z dotacji) będzie to spółka w 100% spekulacyjna i taki obecnie na niej jest akcjonariat do tego bardzo fachowy skoro potrafił w 3 sesje zrobić obrót 200 tys szt i nikt nie pokazał zwiększenia o ponad 5 % udziałów gdzie około 86 tys to juz jest ponad 5 % ... dwa kolejne miesiące zrobili ponad 600 tys obrotu w każdym i nic .. cisza nikt nie zwiększył swoich udziałów w spółce .. to jest sztuka co ??? rozmnożyli te akcje powinniśmy nazywać ich KRÓLIKI :) :) bo liczba wszystkich akcji w wolnym obiegu to około 540 tys .. mistrzostwo jak dla mnie ..MISTRZOWIE

dlatego radzę jak mówi przysłowie "patrz z kim tańczysz" :) :)
    trudno uzbroję sie w cierpliwość i przeczekam te grę na wymęczenie przeciwnika ..

"Termin zakończenia kontroli podatkowej wyznaczony jest na 31.08.2020 r. Ww. kwota została zaprezentowana w bilansie jako należność."

niewiele już zostało ...

obrót na obecnym poziomie nic nie wnosi do analiz ..

• Re: struktura przychodów Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Dostaną tą kase to bedzie można podbić mocno pod kolejne info o którym wiadomo od dawna ;)
  • Re: struktura przychodów Autor: ~borewicz07 [89.75.157.*]
    moje stare kości podpowiadają ,iż w tym roku wyskoczy nie As tylko Joker z rękawa. Tu nie dzieje się nic przypadkowo. Może zrobią nam drugiego Columbusa :))
    :) :) .. baton położyli na sprzedaż na 24,60 nie do pokonania ..
    słownie jedna sztuka ..:) hahaha
    bawią się na całego na tej spółce
  • Re: struktura przychodów Autor: ~DEV [165.225.200.*]
    Oj chyba będzie bal :)
  • Re: struktura przychodów Autor: ~tłumik [188.146.96.*]
    ...a na tym balu catering również będzie firmowy :):):) - złote 3 lata polskiego gamingu i zjazd z 215 na 8,5 pod flagą 20.000.000 PLN zysku i Toop Speed 2 Nitro... wszyscy zrobieni w wuja ;)
  • Re: struktura przychodów Autor: ~DEV [165.225.200.*]
    Podsumowując to co piszecie ( Ghost , Tłumik , Bart , Ser ) , mam nadzieje , że niedługo pozbędę się tego GÓWNA ...
  • Re: struktura przychodów Autor: ~Ser [188.146.101.*]
    Ser już oddał 35,1 teraz na banku fut
    Jak będą zyski to nie wiem czy wejdę - konkurencja rośnie
    Długo czekałem na swoje
    Pozdrawiam posiadaczy niech rośnie
    Dnia 2020-08-05 o godz. 10:39 ~DEV napisał(a):
    > Podsumowując to co piszecie ( Ghost , Tłumik , Bart , Ser ) , mam nadzieje , że niedługo pozbędę się tego GÓWNA ...

pozbyć można się zawsze .. kwestia otwarta to czy z zyskiem czy ze stratą :) :) :) dziś coś pokombinowali w jakim celu zobaczymy 3 koła w 8 minut to dość sporo jak na obecne obroty .. zakładam że robią przegrupowanie "wojsk - czyli słupków" przed ruchem .. zobaczymy w która stronę .. zlecenie mam tu i tu .. wiec mnie to rybka :) :) wrócę pod koniec sesji to zerknę co nawyprawiali :)

[x]
TBULL 1,54% 3,96 2025-09-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.