Dnia 2020-08-05 o godz. 00:34 internet99 napisał(a): > dziękuję ghost-man > swoją drogą bardzo ciekawa spółka ... w patologicznej sytuacji... staram się zrozumieć dlaczego kurs jest tak zdołowany
tą patologiczną sytuacje robi zarząd który obiecuje gruszki na wierzbie ... raz dwa razy to sie zawsze uda .. ale 3 lata to raczej nie przejdzie... do czasu aż nie pokażą faktycznych zysków ze swojej podstawowej działalności (a nie z dotacji) będzie to spółka w 100% spekulacyjna i taki obecnie na niej jest akcjonariat do tego bardzo fachowy skoro potrafił w 3 sesje zrobić obrót 200 tys szt i nikt nie pokazał zwiększenia o ponad 5 % udziałów gdzie około 86 tys to juz jest ponad 5 % ... dwa kolejne miesiące zrobili ponad 600 tys obrotu w każdym i nic .. cisza nikt nie zwiększył swoich udziałów w spółce .. to jest sztuka co ??? rozmnożyli te akcje powinniśmy nazywać ich KRÓLIKI :) :) bo liczba wszystkich akcji w wolnym obiegu to około 540 tys .. mistrzostwo jak dla mnie ..MISTRZOWIE
dlatego radzę jak mówi przysłowie "patrz z kim tańczysz" :) :)
moje stare kości podpowiadają ,iż w tym roku wyskoczy nie As tylko Joker z rękawa. Tu nie dzieje się nic przypadkowo. Może zrobią nam drugiego Columbusa :))
...a na tym balu catering również będzie firmowy :):):) - złote 3 lata polskiego gamingu i zjazd z 215 na 8,5 pod flagą 20.000.000 PLN zysku i Toop Speed 2 Nitro... wszyscy zrobieni w wuja ;)
Ser już oddał 35,1 teraz na banku fut
Jak będą zyski to nie wiem czy wejdę - konkurencja rośnie
Długo czekałem na swoje
Pozdrawiam posiadaczy niech rośnie
Dnia 2020-08-05 o godz. 10:39 ~DEV napisał(a): > Podsumowując to co piszecie ( Ghost , Tłumik , Bart , Ser ) , mam nadzieje , że niedługo pozbędę się tego GÓWNA ...
pozbyć można się zawsze .. kwestia otwarta to czy z zyskiem czy ze stratą :) :) :) dziś coś pokombinowali w jakim celu zobaczymy 3 koła w 8 minut to dość sporo jak na obecne obroty .. zakładam że robią przegrupowanie "wojsk - czyli słupków" przed ruchem .. zobaczymy w która stronę .. zlecenie mam tu i tu .. wiec mnie to rybka :) :) wrócę pod koniec sesji to zerknę co nawyprawiali :)