• Współpraca z Sanofi? Autor: bart2020 [77.254.226.*]
    Wczoraj o to pytałem. Skąd ta plotka O Sanofi? Postanowiłem powęszyć. Prof Mackiewicz, członek RN InnoGene, ma wiele spółek w których jest zaangażowany. Jedna z nich jest to spółka IntherVax sp z o o. Funkcje Członka Zarządu pełni w tej spółce Pan Christopher Kaplan. Jest to Amerykanin, który rowniez jest aktywny w Polsce mając udziały w wielu spolkach. Udziałowcem w spółce IntherVax jest spółka Axcend Health w której Pan Kaplan jest prezesem. Czyli Pan Kaplan jest członkiem zarządu w IntherVax a jego spółka jest udziałowcem. Kiedy spojrzymy sobie na CV Pana Kapłana to widać ze pracował on w Sanofi w latach 2016 - 2017 na pozycji Senior Vice President - odpowiedzialny na Amerykę Północna. Można znaleźć Pana Christophera na LinkedIn. Dla osób które nie wiedza - SVP to osoba która raportuje bezpośrednio do CEO. To bardzo (bardzo) wysoka pozycja w firmie. Sanofi to firma która ma około 10
    Miliardów dolarów przychodu kwartalnie...
    Jest wiec jakieś połączenie:
    InnoGene - Prof Mackiewicz - IntherVax - Christopher Kaplan - Sanofi

Na pewno Pan Kaplan ma olbrzymie znajomosci w firmie Sanofi. Tego jestem pewien.

Jakiś trop jest
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~Info [37.221.101.*]
    Ostro !
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: bart2020 [77.254.226.*]
    Dodam ze Pan Kaplan przez prawie 12 lat pracował również w Novartis które jest jeszcze większe od Sanofi...
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~Jakub [5.173.106.*]
    Dobra robota! Dzięki
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: rekin_gieldowy [5.173.234.*]
    ciekawe, dobra robota śledcza bart!
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~Góru [5.173.33.*]
    Dzieki za prace. Bardzo to ciekawe co piszesz i wyglada sensownie
    Jest to jakiś punkt zaczepienia. W ogóle jak sie spojrzy na spółki z którym powiązany jest Prof Mackiewicz to jestem z nimi związana masa Jankesów.
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~Góru [94.172.65.*]
    To profesor powinien się nazywać Mc Kiewicz
  • Nowe info Autor: ~Ciekawostka [37.47.148.*]
    https://www.isbzdrowie.pl/2020/08/ke-rozmawia-nt-zakupu-300-mln-dawek-potencjalnej-szczepionki-przeciw-covid-19/
  • Re: Nowe info Autor: ~Aaa [109.173.217.*]
    Jakby te informacje sie potwierdziły ze innogene udostępnia im swoje badania to bylaby petarda.
  • Re: Nowe info Autor: ~Cichy [85.221.144.*]
    https://www.money.pl/gospodarka/who-cudowny-srodek-na-koronawirusa-moze-nigdy-nie-nadejsc-6539136044628800a.html
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: hajerg6pniowek [89.64.39.*]
    Bart, dzięki! Dobry jestes w te klocki.
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~mat07 [188.146.32.*]
    Jeśli trop się sprawdzi to szybko na Inno zobaczymy kurs x 2
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~PREZES [37.8.230.*]
    Dnia 2020-08-04 o godz. 07:54 ~mat07 napisał(a):
    > Jeśli trop się sprawdzi to szybko na Inno zobaczymy kurs x 2

Oby tak dalej...Nic sie nie ukryje....Wszystko wywęszycie!!!
    Hajer - to nasza specjalność
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~Pierdzioch [37.225.50.*]
    Sam prof. Mackiewicz napisał że może podpisać cyrograf z diabłem że za półtora miesiąca będą mieć prototyp szczepionki, coś się szykuje i to grubo https://www.rynekzdrowia.pl/Badania-i-rozwoj/Prof-Mackiewicz-nasza-szczepionka-na-SARS-CoV-2-bedzie-dzialala-moge-podpisac-cyrograf-z-samym-diablem,210464,11.html
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~mat07 [83.30.19.*]
    Czyżby dziś badanie okolic 23 zł ?
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~Góru [94.172.65.*]
    Chyba będzie stopniowe zbieranie na coraz wyższych poziomach aż do wyników finansowych. Nie wierzę już w żadne info do tego czasu. Informowanie akcjonariuszy zacznie się po wynikach - takie moje zdanie. Cały czas myślę jak bowiem o tym jak ja podałbym info o inwestorze z top10 firm farmaceutycznych, aby nie zawiesić kursu na widłach na tydzień? Kurs musi być po prostu wyżej a informowanie powinno rozpocząć się od mało-istotnych informacji aż do najważniejszej. Polecam dokładnie przejrzeć jak to wyglądało na konkurencyjnym Biomedzie, jak kurs stopniowo rośnie, jak podciągają kurs gdy tylko zaczyna spadać
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~Tonik [188.146.96.*]
    Tu zaczyna się robić bardzo ciekawie bardzo mocno bujają aby odebrać akcję od nowicjuszy.Tu jest coraz mniej czasu do rozstrzygnięcia napewno będzie ostre granie. Tylko tu jest bardzo mało akcji więc możemy być bardzo wysoko.Co jest pewne duże zmiany na kursie tak też było z Biomed Lublin.
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: bart2020 [5.173.248.*]
    Padają pytania o inwestora. Podbijam ten temat dla osób, które nie widziały. To na razie jedyny trop w jakiś sposob wiarygodny. Sanofi jest oczywiście w Top10 spółek farmaceutycznych
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~Góru [5.173.49.*]
    To cos ciekawego dodam co nie bylo ruszone: otoz Prezes w ostatnim wywiadzie wspominal ze rozmawiaja nie z jednym potencjalnym inwestorem, ale z dwoma. I to by bardzo mocno wskazywalo na Sanofi, bowiem Sanofi dogadalo sie z Glaxo przy walce z koronawirusem, byly wrzucane informacje w tym zakresie ze Sanofi wspolnie z Glaxo ma dostarczyc szczepionki do USA. Stad wskazywac by to moglo ze rozmowy prowadzone sa nie z Sanofi ale z Sanofi i Glaxo rownoczesnie. Rozwiazywaloby to jedna zagadke. Jak jest, nie wiem :)
  • Re: Współpraca z Sanofi? Autor: ~NowyTu [46.101.244.*]
    Wywiad z 3 czerwca. Potwierdzam
[x]
HYENERGY 0,92% 2,32 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.