prośba do krotkoterminowych, szybko tutaj nie zrobicie i na pewno nie chce wam się czekać latami skoro na innych spółkach można się dorobić w miesiąc. sprzedajcie te akcje już lepiej nie będzie a ja sie ustawiam na kupno i nikt nie wyrzuca, co z wami?
Racja. Pewnie przebicie 1 nie bedzie tak szybko, więc ci co chca oddać to lepiej teraz... Po co się męczyć prawda? Idzcie sobie na Softa albo na Brasa. Extra zyski w 1 dzień.
Fachowcy podobno miało " walnąć minus 10 " dziś. I co? Trzeba kupować wyżej niż się sprzedało? Czekajcie na nasze akcje dalej. Kiedyś na pewno je sprzedamy:)
Sorry, nie bierz tego do siebie. "Zdziwiony" pisał, że walnie minus 10 tylko na innym wątku. Poza tym nie mam czasu śledzić co kto kiedy napisał.. Ciesz się ładną sesją. Ja czekam na więcej takich w najbliższych latach:)
Ta sesja nie ma znaczenia,chyba że dla nowych jajo reklama,tutaj istotna jest przyszłość,a papier powoli się wspina na inne poziomy.Pozdrawiam i cierpliwości życzę.
Dnia 2020-08-04 o godz. 09:05 ~Xyz napisał(a): > Trzeba brać coraz wyżej, ale i tak są problemy z kupnem większej ilości!
Nie wiem co uważasz za "większą ilości" ?;-)) wystarczy popatrzeć na transakcje z 12,37 10k akcji zwala kurs o 8% a obroty jak w warzywniaku 50k obrót od rana.
Przy takich obrotach zniecierpliwieni wyrzucą parę tysięcy, ktoś to zbierze i tyle.Jak pojawią się zyski w komunikacie to ruszy.Pozdrawiam cierpliwych.
Trzeba, tylko albo aż, czekać cierpliwie!
https://www.money.pl/gospodarka/rynek-pracy-czy-ukraincy-odbieraja-bezrobotnym-polakom-prace-6539771779335809a.html