Tu mamy zwykłą DYSTRYBUCJĘ AKCJI...!!!! Chcą się ich pozbyć. Będą spadki jak SMOK !!! Jeśli ktoś ma jeszcze trochę rozumu - niech sprzeda, puki jeszcze małe straty. Kto nie wierzy - niech poczyta o dystrybucji akcji i wykresach... Cały czas automaty sprzedają - coraz taniej. Znaczy, że ktoś chce wszystko sprzedać po każdej cenie...
Kłania się podstawowe prawo w ekonomi: wpływ popytu i podaży na cenę. Ludzie zachowajcie zdrowy rozsądek i nie panikujcie. Jak ktoś spekuluje na krótkich terminach, to wpada w panikę. Kto potrzyma papier, to zyska na 1000% więcej niż na najlepszej lokacie w banku. Bez sraczki proszę.
ja wszedłem :) długoterminowo :) bank nie zbankrutuje także sądzę że spokojnie zarobie tu :) sami skupują swoje akcje, prezes kupił a wyniki lepsze od oczekiwań
Zmień GPW na giełdę warzywną. Tu pojedyncza osoba nie ma racji. Tu rządzą się prawa rynku. Całe szczęście, że ten bank nie jest upolityczniony jak Pekao, PKO czy Alior. Tam dopiero nic nie jest przewidywalne.
Jakbyś chciał skupić akcji eto chyba kupić lepiej taniej niż drożej. Ja jakbym skupował zaniżałbym kurs i skupował później zrzuty albo stop loss :) po co płacić drożej jak można taniej