Wysyłają wojska specjalne do obrony # Według dziennika zostanie też utworzony wysunięty element dowództwa V Korpusu z Kentucky, a do Polski trafi co najmniej tysiąc kolejnych żołnierzy amerykańskich. W Drawsku Pomorskim z kolei ma, jak podaje "DGP", powstać Centrum Szkolenia Bojowego, eskadra bezzałogowców Reaper ma trafić do Łasku, z kolei żołnierze sił specjalnych USA będą w Lublińcu.
Czytaj więcej na https://fakty.interia.pl/polska/news-dgp-umowa-ws-fort-trump-w-100-lecie-bitwy-warszawskiej,nId,4647447#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
To jest niesamowite, że najbardziej udzielają się ludzie bez akcji: kosa, oldboy, sipowiec. Zajmijcie się swoimi sprawami. Czy Wasze życie jest tak płytkie, że żyjecie życiem innych???
Ja mam akcje ltx. Tyle tylko , że na razie nie widzę potencjału do wzrostu, a w dodatku jest silna presja na trzymanie kursu na mocnej smyczy (przynajmniej do 2023, może wtedy dopiero kurs dojdzie do ok. 20)
Powiedziałem , że w 2023 i będzie ruch na kursie w 2023 ! Więcej nie mogę ujawnic. Kto chce niech sie kisi do woli. Żadne zaklęcia i marzenia w cuda nie pomogą. Nawiedzony cudak o ksywie _boss_, może szaleć z wpisami a realia są takie jakie są
Jestem właśnie od sklepem sieci Dino. Na bocznym parkingu, przy wejściu dla personelu stoi Kia Stinger GT. Oj czuję że Koreańczycy będą chcieli przejąć tą polską sieć. Ojoj.
LTX rośnie, bo to porządna forma z wieloletnią tradycją, która trafiłą w idealny czas dla siebie. Produkcja włóknin medycznych w walce z koronawirusem to długa hossa dla LTX. LTX nie musi ogłaszać w ESPI informacji o kontraktach Covidowych, które przybywają z każdym tygodniem. To wszystko wyjdzie w raporcie 28 sierpnia.
Umowa wojskowa o obecności sił USA w Polsce ma być podpisana 15 sierpnia, w Święto Wojska Polskiego i 100 lat od pokonania bolszewików w Bitwie Warszawskiej.
Hehe....juz bardziej nonsensownej korelacji umowy fort trump i zysku dla LTX to nie widziałem. Co za ludzie na tym forum. Niezależnie od powyższego, LTX zasluguje na wzrosty. Oby to niebawem nastąpiło.