• Smyk Autor: ~kuba [37.248.155.*]
    Czy "Smyk" z raportu rocznego to ta sieć handlowa dedykowana dzieciom? Chodzi o wspólny handel w internecie czy coś więcej? Napisane to było dość nieprzejrzyście. Mógłbym prosić o wyklarowanie przez kogoś kto siedzi tutaj dłużej?
  • Re: Smyk Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Tak, Smyk to sieć sklepów dedykowana dzieciom, ale czy o taki handel chodzi....hmm, była by rewelka.
    Ad vocem:
    W raporcie informują, że już mocno współpracują z liderem na e-rynku, platformą Smyk, a równolegle będą prowadzić swój własny sklep internetowy.
    Ale i tak to nie ruszy gniota z miejsca, niech rozpoczną szycie maseczek we wzorki dla dzieci, to może coś z tego będzie....hehe
  • Re: Smyk Autor: ~Misiek [37.47.48.*]
    Tu już potrzebne są twarde liczby. To że szyją kaftanki do lotów na księżyc nie pomoże...
    I czy wreszcie przebudzi się zaspany niedźwiedź o imieniu KFG?
    Pozdrawiam
    Misiek
    Skubas,
    I jak to widzisz to co się dzieje dzisiaj? To realny popyt czy ktoś handluje sam ze sobą?
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Smyk Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.23.*]
    Nowy kapitał pojawił się na mieście czyli ja
    To jeszcze jakbyś napisał co skłoniło Cię do tak radykalnego kroku jak zakup akcji HRT?
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Smyk Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.22.*]
    Szaleństwo czyste szaleństwo to samo które pod koniec lutego kazało mi sprzedać Mercatora po 12.50 kupionego po 7zl i biomedu Lublin za 1.12 kupione po 20 7 i biomasy w zeszłym miesiącu po 0.25 groszy i dziś softblue za 0.90 gr. Skutecznie to szaleństwo nie pozwala mu się wzbogacić. A co Wy tu robicie?
    Ja tutaj jestem długoterminowcem, który wszedł kiedyś pod inwestora strategicznego i rozwój organiczny firemki w ramach programu rządowego 500+, którego mieli być jednym z beneficjentów, jako producent odzieży dziecięcej oraz wywołanej tym mini hossy "dziecięcej".
  • Re: Smyk Autor: ~INWESTOR [37.248.212.*]
    I oni to tez chcą skupić od was po 40 groszy:)
    Tia, może posiadasz jakieś unikalne wieści/plotki/przecieki/etc.....wszystko łykniemy ;))
  • Re: Smyk Autor: ~lerby [37.248.161.*]
    https://www.smyk.com/p/maseczka-ochronna-wielorazowa-biala-dwuwarstwowa-zestaw-5-szt-hurtimex-iCMA504984/i6681103
    Ciekawe czy będzie spekulacja jak na innych spółkach???
  • Re: Smyk Autor: ~maa [188.252.89.*]
    Będzie będzie, nie po to ktoś od jakiegoś czasu delikatnie zbiera.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ja tez zbierałem może o mnie myślałeś Hyhy żartuje aż tyle co wolumen z ostatniego wybicia nie mam
    To w obliczu ewentualnej spekulacji wciąż jest bardzo tanio, więc.......do roboty spekulanty ;))
  • Re: Smyk Autor: ~JędrzejzPoznania [89.187.168.*]
    super informacja
  • Re: Smyk Autor: ~ozelublin [85.19.196.*]
    jw
[x]
HURTIMEX -2,46% 0,24 2025-11-07 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.