Czy "Smyk" z raportu rocznego to ta sieć handlowa dedykowana dzieciom? Chodzi o wspólny handel w internecie czy coś więcej? Napisane to było dość nieprzejrzyście. Mógłbym prosić o wyklarowanie przez kogoś kto siedzi tutaj dłużej?
Ad vocem: W raporcie informują, że już mocno współpracują z liderem na e-rynku, platformą Smyk, a równolegle będą prowadzić swój własny sklep internetowy. Ale i tak to nie ruszy gniota z miejsca, niech rozpoczną szycie maseczek we wzorki dla dzieci, to może coś z tego będzie....hehe
Tu już potrzebne są twarde liczby. To że szyją kaftanki do lotów na księżyc nie pomoże...
I czy wreszcie przebudzi się zaspany niedźwiedź o imieniu KFG?
Pozdrawiam
Misiek
Szaleństwo czyste szaleństwo to samo które pod koniec lutego kazało mi sprzedać Mercatora po 12.50 kupionego po 7zl i biomedu Lublin za 1.12 kupione po 20 7 i biomasy w zeszłym miesiącu po 0.25 groszy i dziś softblue za 0.90 gr. Skutecznie to szaleństwo nie pozwala mu się wzbogacić. A co Wy tu robicie?
Ja tutaj jestem długoterminowcem, który wszedł kiedyś pod inwestora strategicznego i rozwój organiczny firemki w ramach programu rządowego 500+, którego mieli być jednym z beneficjentów, jako producent odzieży dziecięcej oraz wywołanej tym mini hossy "dziecięcej".