Za droga? Chyba żartujesz, kapitalizacja niecałe 40 baniek, gdzie takie 4MASS ma ponad 250 mln a nawet kapitału obrotowego nie mają (muszę brać na to pożyczki). MAXCOM jest wart co najmniej 3 razy więcej niż obecnie. Dobra dywidenda co roku, brak zadłużenia, i teraz inwestycja w fotowoltaikę. Na tą chwilę spółka w ogóle nie dostrzeżona przez rynek.
Tutaj nie ma wyroczni, lecz każdy chce zarobić. Zarówno Ci, którzy mówią i myślą pozytywnie, jak i ci, którzy krytykują i obrzyd, ają. Po prostu trzymaj. Ryzyko dalszych głębszych spadków jest znikome, za to wzrostów wysokie. Spółka niedoszacowana, silna fundamentalnie, o bardzo dobrych wskaźnikach. To powinno wystarczyć...
Ja już wyprzedałem akcje po dywidendach i troszkę zarobiłem... Na teraz obstawiam kołowanie spółki około 13pln - do nastepnego raportu kwartalnego... a po raporcie spadki poniżej 10pln. Brak jakiegokolwiek planu ze strony Zarządu, a raczej ruchy w kierunku... sami wiecie.
A co, nie można tu wejść pokomentować? Ja akurat mam akcje, ale zupełnie nie rozumiem czepiania się, że ktoś nie ma a sobie komentuje... A jeśli ktoś wierzy, że pisanie tu na forum wpływa na kurs to niech się uda do lekarza..