Dnia 2020-07-31 o godz. 21:29 ~Technik napisał(a): > Gdy wszystko wskazuje na zjazd w okolice 20
bo na giełdzie gdy wszystko wskazuje na coś to najczęściej to "coś" się nie dzieje :) :) gdy wszyscy piszą że to śmieć i na pewno zleci na minima to trzeba myśleć o zakupie, a gdy wszyscy wychwalają że pofrunie do nieba to trzeba jak najszybciej sprzedawać ..
popatrz na komentarze na tym forum gdy kurs przebijał 42 zł w czerwcu tego roku ..(ile ja się nasłuchałem wieszcząc wtedy spadki ..fiuufiuu) popatrz na komentarze gdy kurs zaliczał pierwsze minima na 11,50 pod koniec 2019 roku ..(ile ja się nasłuchałem wieszcząc wtedy wzrosty ..fiuufiuufiuu)
chyba tylko z tych obecnych wiedza to kolega 07 :) :) oraz Bart ulica na giełdzie jest do golenia tak zawsze było zawsze jest i zawsze będzie... myśl tak jak wszyscy to ogolą Cię do zera
oczywiście nie bierz pod uwagę Tłumika ani Dandiego oni są "stali w uczuciach" do TBL :) :)
dziś ten sam numer Jankesi odwalili .. na zamknięcie Europy zjazd więc Europa posrana po czym na zamknięciu S&P500 + 0,65 %
robią w jako cały świat i się śmieją :) :) :)
Dnia 2020-07-31 o godz. 22:16 ghost-man napisał(a): > Dnia 2020-07-31 o godz. 21:29 ~Technik napisał(a): > > Gdy wszystko wskazuje na zjazd w okolice 20 > > bo na giełdzie gdy wszystko wskazuje na coś to najczęściej to "coś" się nie dzieje :) :) > gdy wszyscy piszą że to śmieć i na pewno zleci na minima to trzeba myśleć o zakupie, a gdy wszyscy wychwalają że pofrunie do nieba to trzeba jak najszybciej sprzedawać .. > > > popatrz na komentarze na tym forum gdy kurs przebijał 42 zł w czerwcu tego roku ..(ile ja się nasłuchałem wieszcząc wtedy spadki ..fiuufiuu) > popatrz na komentarze gdy kurs zaliczał pierwsze minima na 11,50 pod koniec 2019 roku ..(ile ja się nasłuchałem wieszcząc wtedy wzrosty ..fiuufiuufiuu) > > chyba tylko z tych obecnych wiedza to kolega 07 :) :) oraz Bart > ulica na giełdzie jest do golenia tak zawsze było zawsze jest i zawsze będzie... myśl tak jak wszyscy to ogolą Cię do zera > > > oczywiście nie bierz pod uwagę Tłumika ani Dandiego oni są "stali w uczuciach" do TBL :) :) > > > > dziś ten sam numer Jankesi odwalili .. na zamknięcie Europy zjazd więc Europa posrana po czym na zamknięciu S&P500 + 0,65 % > > robią w jako cały świat i się śmieją :) :) :) > > >
Jasnowidz jaki?! - czy "stała w uczuciach" jedna z 3-ch czapek!? :):):) PS jak zwykle sprawdzi się na stówę
Może podłoże zlecenie na kupno ,
Fitsch obniżył Stanom raiting wczoraj
,,Fitch Ratings changed on Friday 31 July 2020 the United States’ sovereign rating outlook to negative from stable and affirmed the de,bt grade at AAA ,, ( mój angielski to zero )
Zobaczymy reakcję