tego już nikt nie zatrzyma !!!!!!! akcji jak na lekarstwo a nie jak u konkurencji drukować , drukować ile się da da da.....spółka pierwszy kwartał 307 tyś zysku drugi kwartał 204 tyś zysku netto brawo...
Wygląda trochę na schizofremika, prawda jest taka że nikt tych akcji nie kupi za taką ceną, ja właśnie wywaliłem resztę co miałem, kupiłem za 1.5zł ale wtedy były obroty A teraz padaka. Prawda jest taka że gdyby ktoś chciał sprzedać np 10k akcji to np tak jak ja przez tydzień musiałem sprzedawać wykorzystując tą podbitke. Także dziękuję panu ze schizofremią. Spółka dobra ale tempo wzrostu trochę małe w porównaniu do np SFD
ty jaką chorobę u siebie zdiagnozowałeś tylko tak pytam ??????? szkoda i żal że sprzedałeś co ????? pisałeś , że będą spadki a tu proszę północ nie ośmieszaj się tak jak adiiiiii ,co tu robisz jak sprzedałeś ?
Ludiom bardziej podobają się spółki wydmuszki a nie solidne firmy z rosnącym potencjałem tak jak 7fit. Wystarczy popatrzeć na wyniki i zwrot z inwestycji, ale ... .
Czy spółka też będzie beneficjentem covid? Preparaty witaminowe, zobaczcie co się dzieje z sfd ostatnie kilka tyg. A tu tylko 6 mln qap. Spółka się rozwija, ma swoją markę, wychodzi zagranicę