..ten sam scenariusz na wszystkich trupach ..balonach..giełdowych ..przed zawieszeniem..upadłością..likwidacją podbitka kilkaset % ...trzeba faktycznie nie mieć mózgu by na to nadal dawać się łapać i pozwolić się ubrać w kartonowe ciuszki
Człowieczku jaki balon?
Ta spółka jest wyceniana na 10 milionów złotych. Dla grubasa to kromka chleba na stole szwedzkim.
Gdyby tu ktoś chciał zrobić pompe to by zrobił ale do kapitalizacji 100 milionów.
Szczerze obligat to jak tak marudzisz wraz z wierzycielem spróbowalobyście w jakiś sposób odzyskać chociaż część swoich zainwestowanych poeniędzy w obligacje, przecież jeśli ma takie zadłużenie to nic nie dostaniecie.
Może lepiej pójść na układ? Zamiast wypisywać farmazony?
No chyba że nie macie obligacji i tylko tak gadacie. Już lepiej nic nie piszcie i się nie kompromitujcie. Swego czasu też czekałem na zlicytowanie tej spółki, ale sądze, że tak się nie stanie.
Posiadacz jesteś żałosny z tymi swoimi wypocinami. Szczerze, to jeżeli spółka jest tak dobrej kondycji jak piszesz to stać ją na wykup obligacji i wpłatę odsetek od nich (tj. 16%). Jeżeli chcesz zobaczyć moje obligacje to wykup je. Napisz, gdzie i kiedy mam je tobie dostarczyć, szykuj kasę. Sądzę, że to ty nie masz obligacji FKD, jedynie zależy ci na podbiciu kursu akcji, aby móc zarobić na nich i ubrać w te bezwartościowe papiery niezorientowanych w tragicznej sytuacji spółki akcjonariuszy. Zatem nie kompromituj się i wracaj do swego szefa w FKD. Naprawdę każdy ma już dość twojego egoizmu.
Szkoda z tobą obligat dyskutować.
Na 99%nie masz obligacji, a jak masz to przyjedź na walne i tam na 100%się dogadasz.
Co do kursu akcji, to jak na razie są zawieszone i nic się nie zmieni do 24.08 to jaki kurs będzie nie ma znaczenia, bo może się okazać że będą pp kilka złotych lub znów po 10 groszy.
Moja propozycja sprzedaży obligacji jest aktualna i wtedy je zobaczysz. Każdego kto wypowiada prawdę na temat spółki bankruta, oskarżasz o brak obligacji. Twoja próba podważenia wiarygodności uczestników tego forum jest wręcz dziecinna i żenująca.
Ja też swoje dorzucę. Jeżeli jesteś taki mądry to powiedz w jaki sposób mamy odzyskać pieniądze z naszych obligacji. No z nami nie chce to mawiac.Bardzo dobrze .,że poruszamy temat niewykupionych obligacji bo jak zapisywalem się na obligacje serii K i bym przeczytał na forum że spółka ma problemy ze spłatą nigdy bym nie kupował. To jest dobre miejsce aby ostrzec tych co mają być ubrani w akcje.