Ola długo trzymaj. Nikt Ci nie powie dokąd to zajedzie, dlatego, że hossa ma swoje prawa. Żadna cena nie jest za wysoka. Też to mam, ale nr 1 to Cormay. Blochain spadł na 4 pozycję z powodu braku wzrostów.
Z gamingu szybki strzał może być i na varsav. Strzał minimum 8 w tym tygodniu i szybki powrót na 5 :)
Testujemy? Ja Twoje Ty moje? Albo każdy swoje... Teraz nie mam ani VAR ani ARG. Więc jak?
Pobawimy się?
To może ; ile więcej zarobku w % za 2 tygodnie od jutra, ilość operacji dowolna, można kółeczka ale zawsze te same akcje ( nie mozna kupowac jak się wcześniej nie sprzedało)...tj do 17/08/2020. Wszystko się da policzyć :))))
A co dla wygranego ? Jak udokumentujemy? Screeny z transakcji/ konta? Może wygrany otrzyma od przegranego np 100 akcji BTCs ( więcej nie oddam jakby co...) Się wymienimy na giełdzie, nie problem;))
Mam 5 k ARG srednia 4 .20. Wszysko co bedzie na plus kupuje BTC ,a 7 zl to najmniej kochana.Jutro do kupuje wiecej .Wygrana niech bedzje dokupienie wiecej akcji BTC
"Wygrana niech bedzje dokupienie wiecej akcji BTC" . To znaczy że za wygraną trzeba sobie kupić BTC? EEEETAM, A Gdzie nagroda!!! Ja chcę nagrodę, a nie to że sobie BTC kupię za 5,40 !!!!!.. Ja mam tego trochę po 06X-08X, troche po 1,20-1,80 i 2 k po 5,10-5,35. To teraz mam się nagrodzić drogimi akcjami !!!! Ja chće dostać 100 za max 2,20!!!! Albo coś innego...NAGRODA POWINNA BYĆ!!!!
Może być przelew na konto wygrywającego. Wyślesz mi mailem albo ja Ci wyślę nr konta. Nawet nie muszę wiedzieć jak się nazywasz i vive-versa.
vice-versa miało być.. No to jak? 18/08/2020 rozstrzygamy kto więcej % zarobił. Przegrany przesyła wygranemu kwotę równą różnicy wartości 100 akcji BTC 18/08/2020 o godz 12,00 minus 220,00 zł czyli 100* kurs 18/08/202 godz 12,00 (100 x np 5,40 ) - 100x kurs 2,20. Jeśli będzie 5,40 to wygrana wynosicćbędzie 320,00 złotych co? Małe kwoty to nie szulerka, tylko prezent :))) Stoi?
Akcje sie nie licza tylko procent ,a stoja na tym samym poziomie o dziwo.Stoi zaklad oczywiscje..Poniedzialek start nie wazne jak sie otworzy w piatek 14 koniec zawodow ,a niech gadaja.
No to do piątku 14/08/2020, ale czy można sprzedać wcześniej i kółeczka, czy poprostu czekamy ile będzie 14/08/2020 na koniec dnia? A niech gadają, przynajmniej będą mieli o czym ;)))
No nie było Cię tyle że się pośpieszyłam i postanowiłam zrobić sama test, że to zabawa to złożyłam 2 zlecenia na podobne kwoty PKC, WDA (bo może być zawieszenie na VAR) około 1300 zł Możesz znależć VAR 260 akcji, ARG 280 akcji. I postanowiłam wcześniej sobie że będę trzymać równe 2 tygodnie . Kompletnie nie znam ARG, a na Var robiłam kółeczka to mam juz trochę wyczucia do spółki i na kółeczkach mogę trochę ugrać, :) No i teraz już nie wiem... Ale może zostawić możliwośc wcześniejszej sprzedaży? bo na VAR często zwały sa odkąd tam January siedzi. Może Ty złożysz podobne ? No tak żeby próbka była "równa" :)), albo ja poprostu zostawię jak jest w wielkim zaufaniu dla Twojego strzału. Zapewne nie strace;)
No chyba że każdy ma grać na swojej, Ale ja nie chce na zabawę wrzucac więcej niż 2600 bo mam inne teraz strzały i na gamingu (bardziej długoterminowe) i na Covidowych i na Tech i na Fin....i wogóle wszystko mam zaplanowane od czwartku... :) To Jak ?
Dobra zlecenia już złożyłam nie będę cofać.Pieniądze byle jakie a zawsze coś wpadnie :) Miejmy nadzieję że nie będzie ogólnej zwały jak w ten czwartek :)
W każdym razie sprzedam pewnie 13 go.