• Pełny arkusz zleceń w czasie rzeczywistym - pytanie. Autor: pewnysukcesu [37.47.35.*]
    Gdzie polecacie kupić, żeby wygodnie mieć pogląd na kompleksową sytuację popytu i podaży?

Zależy mi na czasie rzeczywistym.
  • Re: Pełny arkusz zleceń w czasie rzeczywistym - pytanie. Autor: ~Andrzej [77.252.60.*]
    Dnia 2020-07-31 o godz. 11:31 pewnysukcesu napisał(a):
    > Gdzie polecacie kupić, żeby wygodnie mieć pogląd na kompleksową sytuację popytu i podaży?
    >
    > Zależy mi na czasie rzeczywistym.

każdy bankowy dom maklerski to oferuje. Możesz np. millenniumdm, DM mbanku, DM BOŚ. To kosztuje, chyba że robisz obrót określony w regulaminie. W zasadzie podobnie u wszystkich.
  • Re: Pełny arkusz zleceń w czasie rzeczywistym - pytanie. Autor: ~Uki [99.203.78.*]
    W ING masz za darmo po jednej ofercie kupna I sprzedazy
  • Re: Pełny arkusz zleceń w czasie rzeczywistym - pytanie. Autor: pewnysukcesu [37.47.37.*]
    Dzięki.

Obecnie działam w eMaklerze i tutaj nie ma pełnego arkusza. Chyba zdecyduję się na Dom Maklerski mbanku (nie to samo, co eMakler).

Tam za trochę ponad 2 stówki miesięcznie jest tam pełny arkusz i dodatkowo można łączyć zlecenia sprzedazy po cenie docelowej i zlecenie ochronne stop loss.

W e-maklerze stop loss można sobie robić w formie PKC z limitem aktywacji, ale wtedy nie da się zrobić zlecenia sprzedaży w cenie docelowej jednocześnie.
  • Re: Pełny arkusz zleceń w czasie rzeczywistym - pytanie. Autor: ~sielim [31.0.127.*]
    Dnia 2020-08-03 o godz. 17:12 pewnysukcesu napisał(a):
    > Tam za trochę ponad 2 stówki miesięcznie jest tam pełny arkusz i dodatkowo można łączyć zlecenia sprzedazy po cenie docelowej i zlecenie ochronne stop loss.

A zna ktos funkcjonalność na XTB ? Mają atrakcyjnie nieskie prowizje 0,2%. Ale czy też można składać zlecenia parami - stop loss + take profit ?
  • Re: Pełny arkusz zleceń w czasie rzeczywistym - pytanie. Autor: pewnysukcesu [37.47.36.*]
    Wiem tyle, że w XTB w ogóle nie ma funkcji pełnego arkusza (dzwoniłem).

Taka funkcja jest na pewno w Domu Maklerskim mBanku: link 

Zauważyłem, że w miejscach gdzie jest dostępny płatny arkusz pełny, zawsze jest to tylko w dedykowanej aplikacji, którą trzeba pobrać.

PYTANIE

A może ktoś zna rozwiązanie pełnego arkusza w INTERFEJSIE INTERNETOWYM (bez pobierania) - tzn. tak jak gra giełdowa, tyle że bez opóźnień?
[x]
COLUMBUS 1,08% 3,74 2026-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.