• Moja analiza przed raportem Autor: ~analizator [195.245.224.*]
    -Zrealizowany kontrakt z Deutsche Balaton AG oraz podpisanie kolejnego.
    -Pozyskany nowy tajemniczy inwestor o którym mówił prezes ,,pozyskany niedawno inwestor, który przekazał środki finansowe w kwocie blisko pół miliona zł, daje nam stabilizację i otwiera przed Nestmedic nowe perspektywy rozwoju. W najbliższych miesiącach zamierzamy skoncentrować się na dalszej komercjalizacji mobilnego KTG Pregnabit na rynkach zagranicznych – komentuje Jacek Gnich, prezes firmy Nestmedic."
    -Sprzedaż urządzeń do Bułgarii
    - Rząd informuje o zwiększeniu nacisku i rozwoju medycyny zdalnej bezkontaktowej co może doprowadzić do finansowania z programu rządowego
    - W intrenecie pojawiła się oferta pracy na nowe kierownicze stanowisko, a następnie członków zespołu to świadczy o rozwoju firmy
    - Podwyższenie dwukrotne kosztów leasingu sprzętu świadczy o dużym zainteresowaniu i popycie
    - Wyposażenie szpitala w Bielsku, w ślad tego mogą pójść kolejne szpitale
    - Moja interpretacja danych wykazała, że spółka może jeszcze w sierpniu przekroczyć kwotę 4,90. Tak, wróżyłem z fusów nie będę zgłębiał tematu.
  • Re: Moja analiza przed raportem Autor: ~Tomson [5.173.104.*]
    Jak ktoś pisał w innym temacie skupowanie akcji trwa, ktoś już coś wie. Od wtorku skupują jak były jeszcze po 1,40
  • Re: Moja analiza przed raportem Autor: ~Wander [46.21.215.*]
    Jakieś kolejne opóźnienia z raportem?
  • Re: Moja analiza przed raportem Autor: ~KK [89.79.51.*]
    ta spolka spalala srednio 300 tyiaczkow miesiecznie
  • Re: Moja analiza przed raportem Autor: ~Troll [89.71.207.*]
    To jest taki sam śmieć jak infoscan
[x]
NESTMEDIC -4,01% 0,62 2026-05-22 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać