• jakie gry Autor: ~aaa [93.179.201.*]
    mają nadchodzacą premiere. Rocat jumpurr już można instalować, a nie widze jakiegoś sukcesu
  • Re: jakie gry Autor: ~Nowy [188.147.49.*]
    Plus poprzednie gry Plus umowa z Orange na grę z Lewym. Ogólnie mają ogromny potencjał i doświadczenie.
  • Re: jakie gry Autor: ~xbgp [82.177.246.*]
    Zero wiadomości i komunikatów zarówno o grze jak i serialu z RL.
    Boję się, że skasowano ten projekt po tym, jak teaser bajki został, lekko mówiąc, wyszydzony w necie.
  • Re: jakie gry Autor: ~RJ [37.47.94.*]
    RJ jest w becie, tak naprawdę wygląda jeszcze ubogo, dwa światy można przejść bardzo szybko, mimo to RJ przekroczył 1000pobrań. Cieszy za to że ciągle coś wprowadzają nowego, ostatnia aktualizacja była wczoraj.

Martwi brak zainteresowania Run the Beat w wersji premium.
  • Re: jakie gry Autor: ~RJ [37.47.94.*]
    Gameplay Run the Beat premium: link
  • Re: jakie gry Autor: ~Jmj [188.146.173.*]
    Szczerze mówiąc run the beat tak średnio mi przypasował, ale RJ mnie wciągnąl, choć byłem sceptyczny na początku i jest to tylko beta gry
  • Nowa gra jako pomoc w terapii ADHD u dzieci - jesień Autor: ~OKO [83.5.150.*]
    OXYGEN S.A. (Premium Fund S.A.) z Mousetrap Games, których gra już jesienią będzie pomagać w terapii ADHD u dzieci.

Wojtek - Anonim 12:41
    Na co zwraca Pan uwagę inwestując w spółki?

January Ciszewski 12:41
    Poza oczywistymi wskaźnikami jak wyniki finansowe, obecny/przyszły popyt na produkty/usługi firmy, a także mocny zespół, który często jest podstawą sukcesu, ważna jest dla mnie też użyteczność społeczna. Czy ta spółka robi coś dobrego. Dlatego inwestuję w terapię SM i testy genetyczne SARS-CoV-2, czy Mousetrap Games, których gra już jesienią będzie pomagać w terapii ADHD u dzieci.

link

[x]
OXYGEN 3,36% 0,31 2023-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.