Widać że ktoś straszy pakietami następnie ściąga je a przy okazji skupuje po zaniżonej cenie i tak od 5,40 do 5,70 wszystko łyka. Dopóki będzie tak za grywał w wielu wystraszonych odda swoje akcje a potem to już tylko Górka
marazm i żałość jak na razie, wszystko niemal na zielono a tu trzymają ;/ Ci co mieli sprzedać te 4% czyli chyba niecały 1 mln, to już chyba sprzedali?
Kupiłem ja, kupiłliście wy. Ja sprzedałem wszystko 29 lipca. Wy zostaliście w doopie. I nadal nie rozumiecie, że na protektorze jeżeli chodzi o fundamenty długo się nic nie zmieni, więc jest to bańka
protektor = bańka
4mass = bańka do kwadratu
dlatego mass leci 40% w dół, a protektor 15% w dół.
Ja już przeżyłem kilka krachów i tak syfiastych napompomwanych spółek bez praktycznie żadnych perspektyw dawno nie widziałem. Wróci do bazy i mam wrażenie, że sentyment do spółek maseczkowych się skończył. Prognozuje kurs 3 zł pod koniec sierpnia. Na razie spada, więc wszystkim wydaje się tanio, a jest drogo jak chooj.
29 lipca tez ktoś kupował i 30 lipca także. Ciebie dupa piecze bo dałeś się wyleszczyc z papieru. Te pakiety to nie ulica kupowała. Zobacz arkusz matole
Bez wyzwisk kolego. Po prostu dyskutujemy.
protektor = bańka 4mass = bańka do kwadratu dlatego mass leci 40% w dół, a protektor 15% w dół. Ja już przeżyłem kilka krachów i tak syfiastych napompomwanych spółek bez praktycznie żadnych perspektyw dawno nie widziałem. Wróci do bazy i mam wrażenie, że sentyment do spółek maseczkowych się skończył. Prognozuje kurs 3 zł pod koniec sierpnia. Na razie spada, więc wszystkim wydaje się tanio, a jest drogo jak chooj.
Rozumiem, że grasz spekulacyjnie. Tu jest potencjał i spekulacyjny i longterm. Mamy doświadczonego CEO, fajną strategię, fabryki. Co tu porównywać do spółeczki 4mass z newconnecta. Ilu oni pracowników maja? Jakie fabryki? Jaką sieć dystrybucji? Jakie możlwiości wygrywania przetragów rządowych. Realnie kiszenie to teraz jak ma być to na poziomie 4-6. A ten kto kupował akcje po 5,70-7,10 w pakietach, to myślisz że kupował by ubierać poniżej tych poziomów? Chyba nie. Te maseczki będą sobie spokojnie żenili na różne kraje. W tym momencie zdolność produkcyjna to 60mln rocznie. Mamy linkę, certyfikat medyczny w drodze. Buty antywirusowe są już też w drodze. Inteligenta odzież także. Sprzedali nieruchomość, mają na zobowiązania. Bedzie tutaj jeszcze jedna podbitka w tym roku i to spokojnie na ponad 8zł. I tam być może będzie ubieranie. Dywidendy od 2022r. sądzę że będą na poziomie ponad 50gr. To przy tym poziomie cenowym daje 10%? Mało? To dodaj sobie inflacje 5% rocznie do tego rachunku.