• Ewidentne zbieranie akcji Autor: ~Roman [37.47.68.*]
    Widać że ktoś straszy pakietami następnie ściąga je a przy okazji skupuje po zaniżonej cenie i tak od 5,40 do 5,70 wszystko łyka. Dopóki będzie tak za grywał w wielu wystraszonych odda swoje akcje a potem to już tylko Górka
  • Re: Ewidentne zbieranie akcji Autor: ~patryk [37.120.211.*]
    na to czekam
  • Re: Ewidentne zbieranie akcji Autor: ~zenek [77.255.201.*]
    marazm i żałość jak na razie, wszystko niemal na zielono a tu trzymają ;/
    Ci co mieli sprzedać te 4% czyli chyba niecały 1 mln, to już chyba sprzedali?
  • Re: Ewidentne zbieranie akcji Autor: ~protektor [213.156.120.*]
    Pewnie masz rację. Główny akcjonariusz sprzedaja akcje za 6 milionów, aby ewidentnie zebrać akcje za 500 tysięcy. Ludzie, ile wy macie lat?
  • Re: Ewidentne zbieranie akcji Autor: ~Protektor2 [37.47.160.*]
    TO jeszcze kolego powiedz mi kto kupił te akcje od głównego udziałowca.... Ile Ty masz lat?
    Kupiłem ja, kupiłliście wy. Ja sprzedałem wszystko 29 lipca. Wy zostaliście w doopie. I nadal nie rozumiecie, że na protektorze jeżeli chodzi o fundamenty długo się nic nie zmieni, więc jest to bańka
  • Re: Ewidentne zbieranie akcji Autor: adam112633 [37.225.34.*]
    Dobry z Cb troll
    protektor = bańka
    4mass = bańka do kwadratu
    dlatego mass leci 40% w dół, a protektor 15% w dół.
    Ja już przeżyłem kilka krachów i tak syfiastych napompomwanych spółek bez praktycznie żadnych perspektyw dawno nie widziałem. Wróci do bazy i mam wrażenie,  że sentyment do spółek maseczkowych się skończył. Prognozuje kurs 3 zł pod koniec sierpnia. Na razie spada, więc wszystkim wydaje się tanio, a jest drogo jak chooj.
  • Re: Ewidentne zbieranie akcji Autor: ~Zzz [37.47.29.*]
    Jeśli protektor to bańka to jak nazwać 4mass?
    29 lipca tez ktoś kupował i 30 lipca także. Ciebie dupa piecze bo dałeś się wyleszczyc z papieru. Te pakiety to nie ulica kupowała. Zobacz arkusz matole
    A i jeżeli chodzi o wycenę to aktualna kapitalizacja oraz strategia bardzo mi odpowiadają na longterm. Pozdrawiam frajerze
    Bez wyzwisk kolego. Po prostu dyskutujemy.
    protektor = bańka
    4mass = bańka do kwadratu
    dlatego mass leci 40% w dół, a protektor 15% w dół.
    Ja już przeżyłem kilka krachów i tak syfiastych napompomwanych spółek bez praktycznie żadnych perspektyw dawno nie widziałem. Wróci do bazy i mam wrażenie,  że sentyment do spółek maseczkowych się skończył. Prognozuje kurs 3 zł pod koniec sierpnia. Na razie spada, więc wszystkim wydaje się tanio, a jest drogo jak chooj. 
    Rozumiem, że grasz spekulacyjnie. Tu jest potencjał i spekulacyjny i longterm. Mamy doświadczonego CEO, fajną strategię, fabryki. Co tu porównywać do spółeczki 4mass z newconnecta. Ilu oni pracowników maja? Jakie fabryki? Jaką sieć dystrybucji? Jakie możlwiości wygrywania przetragów rządowych. Realnie kiszenie to teraz jak ma być to na poziomie 4-6. A ten kto kupował akcje po 5,70-7,10 w pakietach, to myślisz że kupował by ubierać poniżej tych poziomów? Chyba nie. Te maseczki będą sobie spokojnie żenili na różne kraje. W tym momencie zdolność produkcyjna to 60mln rocznie. Mamy linkę, certyfikat medyczny w drodze. Buty antywirusowe są już też w drodze. Inteligenta odzież także. Sprzedali nieruchomość, mają na zobowiązania. Bedzie tutaj jeszcze jedna podbitka w tym roku i to spokojnie na ponad 8zł. I tam być może będzie ubieranie. Dywidendy od 2022r. sądzę że będą na poziomie ponad 50gr. To przy tym poziomie cenowym daje 10%? Mało? To dodaj sobie inflacje 5% rocznie do tego rachunku.
[x]
PROTEKTOR 0,00% 1,28 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.