obawiam się, że na cwa będzie podobnie, przecież to ta sama "rodzina", popatrz na członków rady w cwa. z JWA udzielono komuś z rady nadzorczej jwa która jest podobna jak w cwa, pożyczki na ponad 1,3 mln i to udzielano już od 2018r. jak JWA upadnie to i CWA będzie miało kłopoty bo to naczynia powiązane.
Dnia 2020-07-30 o godz. 20:04 ~Kolo napisał(a): > Ale tu mozna latwo pozbyc sie tego towarzystwa chyba juz gorski z laskiem maja wiecej glosow no i kupe kasy zeby skupic
ano można się było pozbyć ale nikt tego nie zrobił. JC już wycofał się rakiem jak zobaczył co w tej spółce się dzieje, został jeszcze AG i KD, przy czym AG ma mały pakiecik i być może już sprzedał a KD nic nie zrobi bo to za jego panowania prezeska udzielała pożyczek i zrobiła debet na 1,7 mln. Skoro wtedy nie reagował to pewnie są kumplami.
Kolo nie wszystko złoto co się świeci .Na Apollo tak nie dymaja akcjonariuszy ,a January nie bez powodu wyskoczył z tego szamba.On poważny biznesmen zanotował pierwsza porażkę na NewConnect i wyciągnął wnioski.
To prawda Wujek zobaczymy duzo nie mialem tego moze odbije chociaz troche ale gdybym byl Januarym i mial tak dobra opinie jak on to bym zabral sie za tych ludzi z jwa nawet po to tylko zeby im pokazac kto rzadzi
Tam nikt nie wyłoży kasy prywatnej dopóki ekipa królika rządzi.Byka szansa jak był January ja też miałem ale po infie sprzedałem .Musicie zgłosi do KNF działania prezeski , godzą w innych akcjonariuszy ,GORSKI JAK Z tego wyjdzie to "trup w szafie",Mam tak nadzieję że January pojawi się w Apollo ,tam dopiero będzie goraco .
Narazie wszystko wyglada podobnie jwa i cwa nawet treści uchwał i forma taka sama na nwza i wz więc albo z obu ucieknie też górski i obie do kosza albo obie nas zaskoczą i to niedlugo. Tak to widze.
Raczej jedna pociągnie drugą. Zobacz tą prostą giełdę w cwa, przecież tam nic nie działa, ten niby obrót to ktoś se wpisuje codziennie liczby na stronie i nic więcej, to jakaś atrapa jest. Ci sami ludzie w jwa i cwa, a jak kręcą wałki na jwa to na cwa nie kręcą?
Dlatego też napisalem. Albo pan górski wjedzie zaraz na białym koniu a za nim ( albo przed nim) pan jc albo zawiną się definitywnie z obu co im chwały nie przysporzy i raczej nie odbije się dobrze na ich pozostałych tego typu przedsiewzieciach. Jak ja bym był ,nimi,
To bym dla reklamy wessał obie społeczki przecież kapitalizacja jest śmieszna i jak już powiedzieli A to teraz się wycofywać to slabo. Ale nie jestem nimi