Tymczasem znów mają więcej PUG
Po powyższej transakcji Emitent posiada 1387 udziałów PU Group stanowiących 58,85% kapitału zakładowego i udziału w jej głosach.
Tutaj etap wiary czy niewiary mamy już za sobą. Warren Buffett, kiedy go zapytali dlaczego ludzie nie inwestują tak jak on długoterminowo, Powiedział że w dzisiejszych czasach nikt nie lubi bogacić się pomału i dlatego finalnie tracI oszczędności swojego życia. Spółka o dobrych fundamentach i cenie do wartości księgowej Grahama poniżej 1 jest najlepszą inwestycją. Witam na pokładzie
Będzie dobrze. Niech dzialaja i realizuja strategie. Po walnym czekamy na raport za 2q..i moze w miedzyczasie jakies oficjalne info o wspolpracy z globalnym telekomem...przypominam ze w zeszlym roku PU ropoczelo wspolprace z naszym orange!
Mateuszku ja już ze 2 czy 3 tygodnie tu jestem :) Ale wiesz... czasem to jest tak że trzeba i towarzyszy poznać, sprawdzić czy juz spekula jest i jak szybko wywalaja. Ja tu na porządne wzrosty liczę a nie mielonke +/- 10 procent. :)
Baju ja tu jestem od30 gr i liczę na 3 zł,mam czas i cierpliwość,reszta porfela zarabia,a tu wymagana jest cierpliwość.Pozdrawiam i nie żebym naganiam, spójrz na exola
PCCExs fajny zjazd zaliczył wczoraj. SIę chyba młodziez millenijna tam ładowała i im nerwy puściły nie? To dopiero paranoja NC... -40 w 1 dzień / coronawirusówka z fundamentami... i wiecznym + na wyniku :))) Jak świat całkiem nie powariuje to doczekamy się i tu 3 zł. Bliżej niż dalej.
Wczoraj był czas na zakupy,w myśl zasady kupuj jak leje się krew,a co do nowych i ich zachowań to norma, giełdy i cierpliwości trzeba się nauczyć.Pozdrawiam..
Od zawsze zarządzało się strachem i giełda jest tego dobrym przykładem Co do wczoraj to na pcc czy innych korona był czas na zakupy w myśl zasady kupuj jak leje się krew.Nasza bananowa nigdy nie była normalna