Wydaje mi się ze coś tu pisałem albo znikły tu moje posty? Zdaje mi się ze wczoraj pisałem. O tym ze dobrze się stało bo łykają batony i pojawiają się popychacze.
Taaaa, a podaż na tak niskim poziomie dalej silna. Nawet z rady nadzorczej uciekają członkowie. A tak na marginesie po co rada nadzorcza w takim tworzę jak Alta. Przecież tam jest "Łukaszenka" i nie trzeba nikogo więcej. Ale jedno jest pewne dobrej kasy w tej radzie to oni nie biorą:)))
Myślę, że odpali na całego jak prezes zrobi 23 bieg dookoła miastesczka, 42 regaty na jeziorze, 65 wyścig rowerowy dookoła dzielnicy i 88 bieg żółwi na czas do zalewu.
Tak, a akcje będą po 0,09 zł. To się zgadzam. A wcześniej zobaczysz co ci da prezio. Teraz sprzedali kolejny hektar za 5 mln. Zobaczysz gdzie pójdzie ta kasa. Założymy się o to po ile będą jutro akcje?
Po takiej super wiadomości o sprzedaży działki trochę niżej niż wczoraj ... Na szczęście ludzie już się nie dają nabierać... Ale to niestety nie jest dobrym prognostykiem na przyszłość :((