Witam, jestem zawiedziony obecną sytuacją na giełdzie, nawet Nestmedic, w którym była ogromna nadzieja jutro będzie zwykłym BANKRUTEM! Raport został przesunięty, co oznacza jutro wielki zjazd na południe.... Sprzedałem, czas na coś innego jak chociażby gaming, w którym można znaleźć naprawdę fundamentalne propozycje jak Falcon Games SA.
Dużo osób tutaj wspomina o tej spolce, zaciekawilem sie i zrobilem szybki resreach na temat Falcon Games. Mimo wczorajszego krwawego dnia, ta spolka zrobiła +20%. Dzisiaj lekka korekta, wrecz obstawiam mocno ponad +10% do konca dnia. Mozliwe, ze jutro spolka poleci na polnoc.
Odnosnie Falcon Games to sam sie zapakowalem dzisiaj o 10! Z takiej okazji nie skorzystać to jest grzech, haha! Nestmedic ze swoim raportem bedzie mogl sie schowac! Wszystko leci na poludnie, a gaming znowu króluje! :))
Wyprzedałem ten syf!!!!!!! Uciekam na Falcon Games, kazdy mowi o tym, a dzisiaj pociag juz odjedzie i bedzie po ptokach!! hahaha bedziecie plakac jutro na tym nest medic