• Co tam na WZA? Autor: ~akcionariusz [5.173.225.*]
    Nikt nic nie pisze co uchwalili.
  • Re: Co tam na WZA? Autor: ~Mniam [31.0.81.*]
    "Wystąpienie do Sądu z informacją...skutkującą zakończeniem prowadzonego w nim postępowania o
    sygnaturze X GC 769/18
  • Re: Co tam na WZA? Autor: ~Mniam [31.0.81.*]
    Czyli ogólnie nic nie zaproponowali akcjonariuszom jak tylko informację że próby oszustwa nie było jak i sprawy nie ma.
  • Re: Co tam na WZA? Autor: ~ja [31.182.218.*]
    zaproponowali 1,2 zł za akcje stąd spadek zatrzymał się na tej kwocie mniej więcej
    teraz już nie proponują więc ......
    może zobaczymy 50 groszy
    nikt już nie gwarantuje skupu po 1,2 :)

• Re: Co tam na WZA? Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2020-07-30 o godz. 21:02 ~ja napisał(a):
    > zaproponowali 1,2 zł za akcje stąd spadek zatrzymał się na tej kwocie mniej więcej
    > teraz już nie proponują więc ......
    > może zobaczymy 50 groszy
    > nikt już nie gwarantuje skupu po 1,2 :)
    >

akcje mają zastawione więc nie mogą dopuścić do spadku wartości zabezpieczenia pod kredyt , bo bank zażąda uzupełnienia zabezpieczenia ff to zaledwie ok 3 mln akcji , wyciągnąć można ten Pamapol w kosmos

• Re: Co tam na WZA? Autor: ~JS [193.238.180.*]
    Dziś była panika na koniec. JUtro odreagowanie bo USA futuresy odrabiają straty.
    Pamapol to ciekawa firma. Wcale sie nie zdziwię jak trafi do PFR w ramach budowania narodowego championa spozywczego.
    Niewiele jest polskich firm z branzy spozywczej z takimi przychodami ze sprzedazy.
    Wiadom ośc dnia to że zostajemy na GPW. Fundusze, które opierają swoje strategie na oficjalnych i pewnych informacjach jutro mogąż zaczynać kupowanie.
    JS
  • Re: Co tam na WZA? Autor: ~nowy [5.172.255.*]
    ok przychody super ale jakosc nie da sie tego zjesc zobacz opinie na google
    Nikt ci tejeś nie każe. Ja też tego nie jadam. Nie lubię mielonki z pazurami.
    Ale 200 mln w I kw zrobili.
    Jak kolejne będą takie dobre to w tym roku realne jest 3 zł. i na to czekam.
    Stąporków poszedł z 1,4 na 4 bez informacji fundamentalnych.
    To chyba już wszystkim akcjonariuszom zalezy żeby akcje były droższe.
    Podoba mi się tez , że prowadzą badania B+R. Oby były możliwe do wprowadzenia w skali przemysłowej to będą mieli cykl zamknięty czyli bez odrzutów nieprzetworzonych surowców. Mi się papier bardzo podoba.
    Pozdrawiam.
    JS
  • Re: Co tam na WZA? Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2020-07-31 o godz. 18:25 ~JS napisał(a):
    > Nikt ci tejeś nie każe. Ja też tego nie jadam. Nie lubię mielonki z pazurami.
    > Ale 200 mln w I kw zrobili.
    > Jak kolejne będą takie dobre to w tym roku realne jest 3 zł. i na to czekam.
    > Stąporków poszedł z 1,4 na 4 bez informacji fundamentalnych.
    > To chyba już wszystkim akcjonariuszom zalezy żeby akcje były droższe.
    > Podoba mi się tez , że prowadzą badania B+R. Oby były możliwe do wprowadzenia w skali przemysłowej to będą mieli cykl zamknięty czyli bez odrzutów nieprzetworzonych surowców. Mi się papier bardzo podoba.
    > Pozdrawiam.
    > JS

to jeszcze Covid 19 gdy zakład w Ruścu odchoruje i już wtedy do góry :)
    W długim terminie to każdy to będzie przechodził. Może lepiej teraz niż później jak wirus zmutuje.
    Dziś o 15 30 był news, że w Wieltonie jest ognisko i kurs wcale nie spadł.
    Poza tym jak idzie druga fala to ludziki będą gromadzic konserwy w domu, a sieci handlowe będą je zamawiać.
    Produkcja żywności to chyba jeden z bezpieczniejszych biznesów na obecne czasy.
    JS
  • Re: Co tam na WZA? Autor: ~malakas [94.66.56.*]
    a dywidjędę zapłacą?

[x]
FOODHUB -2,17% 2,25 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.