• Trochę mi smutno Autor: sipowiec [194.36.19.*]
    Dzisiejsze notowania lenteksu, pokazują, że zakupy za dywidendę zostały zrealizowane wcześniej. Smutno mi bo sam się pośpieszyłem i też kupiłem wcześniej. Dziś mona by było utrzeć cwaniakom nosa ale kasy az dywidendę już nie ma.
  • Re: Trochę mi smutno Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    spoko bOO sy napisze ze ładuje cysterne pod korek bedzie razniej...a na razie w WC od wczoraj....
  • Re: Trochę mi smutno Autor: ~rudy [46.186.23.*]
    oczekuje jeszcze lepszej ceny :)
  • Re: Trochę mi smutno Autor: ~sipowiec [5.173.96.*]
    Będzie taniej !
    To pewne
    8,88
  • Re: Trochę mi smutno Autor: ~LENTEXer [195.136.168.*]
    Ty sipowiec widze ze trolujesz od dłuższego czasu a tu kiszka. zamiast na dół po 8,88 i niże do do gory. Myślę że na razie taniej nie będzie więc kupuj albo przerzuć sie gdzieć na makarony mąki jak będą ludzie znowu roili zakupy pod lockdown
  • Re: Trochę mi smutno Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Nie wiem czy zwróciliście uwagę na jedną rzecz , która jest na tym walorze nowością moim zdaniem . Pomimo , że mocno spadliśmy to pierwszy raz nie ma dużo akcji w arkuszu na sprzedaży po takiej zwale . To jest nowość . Tego wcześniej nie było . Pozdrawiam .
  • Re: Trochę mi smutno Autor: ~LENTEXer [195.136.168.*]
    Część osób czeka na opublikowanie raportu za H1 28 sierpnia. Myślę że on kształtuje kurs spółki na następny miesiąc.
    Mam nadzieję że oprócz gołych cyferek pokażą plan , strategię na kolejne miesiące i kierunek .Jak będą ściemniać to słabo to widzę ale jak się potwierdzą się historie o zakupie działki i inwestycje ,może coś więcej np nowe kontrakty to powinno być ok .
    Żarty sobie robicie ??????????? miało być 8,88???????????????????/
[x]
LENTEX 0,00% 7,78 2026-04-13 16:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.