Dzisiejsze notowania lenteksu, pokazują, że zakupy za dywidendę zostały zrealizowane wcześniej. Smutno mi bo sam się pośpieszyłem i też kupiłem wcześniej. Dziś mona by było utrzeć cwaniakom nosa ale kasy az dywidendę już nie ma.
Ty sipowiec widze ze trolujesz od dłuższego czasu a tu kiszka. zamiast na dół po 8,88 i niże do do gory. Myślę że na razie taniej nie będzie więc kupuj albo przerzuć sie gdzieć na makarony mąki jak będą ludzie znowu roili zakupy pod lockdown
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na jedną rzecz , która jest na tym walorze nowością moim zdaniem . Pomimo , że mocno spadliśmy to pierwszy raz nie ma dużo akcji w arkuszu na sprzedaży po takiej zwale . To jest nowość . Tego wcześniej nie było . Pozdrawiam .
Część osób czeka na opublikowanie raportu za H1 28 sierpnia. Myślę że on kształtuje kurs spółki na następny miesiąc. Mam nadzieję że oprócz gołych cyferek pokażą plan , strategię na kolejne miesiące i kierunek .Jak będą ściemniać to słabo to widzę ale jak się potwierdzą się historie o zakupie działki i inwestycje ,może coś więcej np nowe kontrakty to powinno być ok .