SFD wczoraj ogłosiło bardzo dobre wyniki za 2019, a niedługo powinni ogłosić również za 2Q. Tu się może dużo zdarzyć i to w szybkim czasie. Spółka wciąż niedoceniona i nieodkryta.
Obroty zaczną się robić przy 2 żyła teraz zostało mało tanich akcji i nie opłaca się sprzedawać po tych cenach nikomu. Przed spółką rekordowe kwartału i jest potencjał kilkuset procentowy do wzrostu
Wszystkie firmy z tego sektora to robią, ponieważ nie są regulowane prawem medycznym. Jeśli coś nie jest preparatem o licencji leku, równie dobrze może być mieszanką talku i cukru pudru(tj. suplementy) bez zawartości substancji aktywnej. To nie ma znaczenia, ponieważ grupa odbiorców jest ogromna, a spółka i tak ma ugruntowaną pozycję na rynku. Jak widać po sprzedaży nikomu to nie przeszkadza więc takie naganianie na spadki tak marnym argumentem to możesz sobie na 4mass albo harperze robić, a nie na porządnej spółce trollu!
Dokładnie, każdy bywalec siłowni zna tą firmę. Co do samych odżywek to korzystam z nich od lat. Bardzo fajny segment rynku, który całyy czas się rozwija.
Pyszne, naturalny smak. Zostawiam ok. 300 zł miesięcznie w SFD. Jestem akcjonariuszem od 0,4 zł i zamierzam zrealizować zysk min. 1000 %. Jeśli zarobią w II kwartale więcej niż 3,5 mln zł. To przepraszam bardzo ale 4 zł należy się jak psu buda. Niski FF daje ogromne pole spekulacyjne.
Dokładnie. Ja mam ponad 200% zysku na sfd ale nawet nie myślę o sprzedaży akcji. Wręcz przeciwnie. Jak sprzedam inne spółki a tu będzie jakaś korekta to kupuję bez wahania