Odsprzedam obligacje na okaziciela. Rabat od ceny nominalnej 30 procent.
Wartosc nominalna powyżej 500 tys zł.
Zainteresowanych proszę o pozostawienie kontaktu.
Przecież nie musisz pokazywać swoich danych, a Twoje słowa mogą być uznane za manipulację a to już może Cię sporo kosztować...zatem dobrze radzi ci posiadacz. Czy ktoś z was Panowie czyta ten regulamin poniżej ?
Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Zakazane jest także zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego, które może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.
Najlepiej jak wyhamujecie i dajcie sobie na wstrzymanie.
Prezes powinien się wstydzić za takie zachowanie i coś w tej sprawie zmienić ale faktycznie wy wszyscy posiadacze obligacji musicie raczej takie propozycje do Prezesa wysyłąć, kto wie może się skusi? To nie jest miejsce na takie oferty.
Komuś bardzo zależy by Mnie przestraszyć. Powiem tak, proponuje taki rabat by pokazać ze mowię poważnie. Jak ktoś ma wątpliwości To sa odpowiednie służby by to zgłosić.
Zainteresowanych proszę o pozostawienie kontaktu a ja się skontaktuje i moja kancelaria prawna przedstawi oryginały. Żadnej manipulacji lub oszustwa ja tu nie widzę.