Wiele spółek zwiedziłem ale tak wiernego akcjonariatu jak tu chyba nie ma nigdzie. Gratulacje! Moment na zakupy idealny, raczej taniej już nigdy nie będzie. Mój scenariusz taki delikatny to gamescon w sierpniu kurs 120 WH w grudniu kurs 160 a potem to już tylko kolejne lata z nadzieją na wyniki zbliżone do creepyjar. Mam nadzieję, że Carbon to będzie moja emerytura. Mam nadzieję, że mnie nie zawiodą :)
A dokładnie o tym zapomniałem. Oczywiście jak tylko wyjdzie info o przejściu na GPW mad do listopada to kolejny wzrost jest nieunikniony. Wiadomo, sky is the limit bo VR to przyszłość ale nawet patrząc bardzo sceptycznie wyniki rzędu 200 PLN w tym roku nie powinny być dla nikogo zaskoczeniem.
Widze ze przybywa entuzjastow podobnych do mnie .kurs CRJ . Mam pytanie czy ktos wybiera sie w piatek na walne ? . Mam do Tychow 30km i mozliwe ze skozystam z okazji uczestniczenia w zebraniu akcjonariuszy . Co prawda mam niewielki pakiet , ale jeszcze nigdy nie uczestniczylem w zebraniu . Jakie warunki trzeba spelnic ? i czy nie jest za pozno . pozdrawiam.
A właśnie to ty pisałeś. Fajnie że idziesz to nam potem napiszesz co i jak. A tak a propose najlepszego akcjonariatu to fajne jest to że ten akcjonariat nie jest duży. Jeśli wielu piszących tu na forum na co najmniej 1k akcji to już ich dużo nie zostało.
Trzeba zarejestrować akcje w domie maklerskim 2 tyg przed , koszt zlecenia 30-40 zł. Kto się zarejestrował nie musi uczestniczyć ale ma prawo do wglądu akcjonariuszy zapisanych na Walne, więc jakby ktoś z dużym pakietem się pojawił to mógłby go zidentyfikować
Niestety myliłem się, że akcje nie spadną, przykro mi bardzo ale no takiego armagedonu chyba nikt się nie spodziewał. Liczne spółki traciły po 30-40% a nawet te najbardziej stabilne po 10-15%. Oczywiście swoich nie sprzedałem a wręcz dokupiłem kolejny pakiet. Bez naganiania, myślę po prostu, że było warto po takiej cenie i nie dziwię się tym co weszli przy kursie 30 etc. że wpadli w panikę. Zobaczymy co będzie jutro ale jestem dobrej myśli.