• Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Klakier [31.60.244.*]
    Wiele spółek zwiedziłem ale tak wiernego akcjonariatu jak tu chyba nie ma nigdzie. Gratulacje! Moment na zakupy idealny, raczej taniej już nigdy nie będzie. Mój scenariusz taki delikatny to gamescon w sierpniu kurs 120 WH w grudniu kurs 160 a potem to już tylko kolejne lata z nadzieją na wyniki zbliżone do creepyjar. Mam nadzieję, że Carbon to będzie moja emerytura. Mam nadzieję, że mnie nie zawiodą :)
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Wowa [37.47.5.*]
    Zgoda.Trzeba jeszcze pamiętać o przenosinach,co się wiąże z wielkimi zmianami.
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Klakier [31.60.244.*]
    A dokładnie o tym zapomniałem. Oczywiście jak tylko wyjdzie info o przejściu na GPW mad do listopada to kolejny wzrost jest nieunikniony. Wiadomo, sky is the limit bo VR to przyszłość ale nawet patrząc bardzo sceptycznie wyniki rzędu 200 PLN w tym roku nie powinny być dla nikogo zaskoczeniem.
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~czosnek20 [83.238.239.*]
    Widze ze przybywa entuzjastow podobnych do mnie .kurs CRJ . Mam pytanie czy ktos wybiera sie w piatek na walne ? . Mam do Tychow 30km i mozliwe ze skozystam z okazji uczestniczenia w zebraniu akcjonariuszy . Co prawda mam niewielki pakiet , ale jeszcze nigdy nie uczestniczylem w zebraniu . Jakie warunki trzeba spelnic ? i czy nie jest za pozno . pozdrawiam.
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Nurek [31.0.87.*]
    Trzeba się chyba wcześniej zapisać ale nie wiem na pewno. Ktoś tu niedawno pisał że się wybiera bo ma blisko spacerkiem Dobrze by było żeby ktoś był
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Rrrrrr [85.128.82.*]
    Ja ide, ogarnalem sobie zaswiadczenie. Koszula juz sie prasuje
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Nurek [31.0.87.*]
    A właśnie to ty pisałeś. Fajnie że idziesz to nam potem napiszesz co i jak. A tak a propose najlepszego akcjonariatu to fajne jest to że ten akcjonariat nie jest duży. Jeśli wielu piszących tu na forum na co najmniej 1k akcji to już ich dużo nie zostało.
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~czosnek20 [83.238.239.*]
    Rrrrrr pisal ze trzeba miec zaswiadczenie wiec do nastepnego razu . Ale akurat dzisiaj dokupilem 50 do 1k . pozdrawiam .
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Cbr [88.156.142.*]
    Trzeba zarejestrować akcje w domie maklerskim 2 tyg przed , koszt zlecenia 30-40 zł. Kto się zarejestrował nie musi uczestniczyć ale ma prawo do wglądu akcjonariuszy zapisanych na Walne, więc jakby ktoś z dużym pakietem się pojawił to mógłby go zidentyfikować
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Marta [5.173.250.*]
    Ja wciaz z Wami. Czekam na targi i na niespodzianke o ktorej mowil prezes Caban. Pozdrawiam.
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~beka [178.175.132.*]
    Wystarczy sobie spokojnie czekać na Mikołaja i Gwiazdkę
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Klakier [95.40.237.*]
    Niestety myliłem się, że akcje nie spadną, przykro mi bardzo ale no takiego armagedonu chyba nikt się nie spodziewał. Liczne spółki traciły po 30-40% a nawet te najbardziej stabilne po 10-15%. Oczywiście swoich nie sprzedałem a wręcz dokupiłem kolejny pakiet. Bez naganiania, myślę po prostu, że było warto po takiej cenie i nie dziwię się tym co weszli przy kursie 30 etc. że wpadli w panikę. Zobaczymy co będzie jutro ale jestem dobrej myśli.
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~se_bi [81.15.209.*]
    Siedzimy i czekamy. Obroty mizerne.
  • Re: Najlepszy akcjonariat :) Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.200.*]
    Up
[x]
CARBONSTU -8,77% 2,08 2026-05-29 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.