LTX to stabilizacja i pewny zarobek. Wczoraj wybronilismy prawie 10.5 a dzisiaj mam nadzieję uda się obronic poziom 10 zl. Wszystkl idzie w dobrym kierunku.
Dnia 2020-07-29 o godz. 14:45 _boss_ napisał(a): > Co ja widzę Xtb na dolnych widłach i TKO -29%, szacun. Tak samo skończą wszystkie inne napompowane spółki. Tylko Lentex daje stabilizacje.
No ale niektórzy są zarobieni po pachy. Sam za szybko sprzedawałem, nie przewidziałem że będzie taki cyrk i będzie można zarobić nie 100%-200% a 1000%. Teraz to kupują to desperaci po tych wycenach.
Dlatego teraz Lentex, bo jest na początku pompowania. Mercator +3000%, tu jest jakiś obłęd. Tak samo xtb. A zarobieni są tylko Ci co kupili na początku, a nie teraz. Chciwość i cheć szybkiego zarobku ukarała tych co kupili ctb za dywidende z ltx, jutro po ry.u dosttaną ci co poszli na mercator. Obroty spadaja i nie ma tam już ssania. Aż milo będzie popatrzeć
Widać , że te spółki "covidowe" były pompowane przez jedną klikę . My nie byliśmy toteż nie spadamy mocno . Jest tak jak zwykle na Lentexie . Moim zdaniem mamy lukę do zamknięcia między 9.62 a 9.49 i tam się chyba udamy . Oczywiście wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i nie należy się kierować tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne . Pozdrawiam .
hahaha dobrze sobie poczytaj te sny o potendze od conajmniej 4 mcy zabzdził cały net co to niejest za spółka i po ile nie bedzie bo pracuje na 5 zmian i chińczycy murzyni ,,żydzi i usmani walcza o przejecie perły...nowota w tym czasie ponad 100%..perła........ pierdła na 12 i padła jak kawka a ten dalej swoje...