• I tyle w temacie !! Autor: ~Pumpernickel [2.126.41.*]
    Maciej - Anonim 09:31 

Czy jako znaczny udziałowiec projektu Berg Holding, wie Pan i może się taką informacją podzielić, kiedy spodziewane są pierwsze inwestycje Berg Holding w fotowoltaikę, która jest teraz "na fali"? Dodatkowo jak się Pan zapatruje na przyszłość fotowoltaiki i OZE w Polsce? Dziękuję.

January Ciszewski 09:31 

Od tego nie ma odwrotu. A co do Berg Holding to Zarząd spółki jest bardzo ambitny i myślę, że bardzo nas zaskoczy w kolejnych miesiącach
    Druga część czatu , warto poczytac
  • Re: I tyle w temacie !! Autor: ~szamaNostradamus [83.7.17.*]
    Serio? Myślę że masz zaskoczy - a jak nie to co, to pomyśl inaczej?

Zarząd jest ambitny? I co z tego, zyski sie same znajdą?

Szkoda że nie zapytałeś czy oni sie znają wzajemnie z Kuźnicy, i Clc poprzez stycznia probuje po znajomosci wyciagnac berka z problemów.
    O zyski pytałeś, kiedy będą z tego prawdziwe hajsy na rachunku bankowym?
  • Re: I tyle w temacie !! Autor: ~Pumpernickel [2.126.41.*]
    Nie musze nikogo pytać o czyjes rachunki bankowe , najwazniejsze ze na moim sie zgadza , nie obchodzi mnie tez Kuźniar i CLC . Póki ja mam bogato w kieszeni to w to mi graj !
    A ty mysl dalej co uwazasz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.44.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: I tyle w temacie !! Autor: ~szamaNostradamus [83.7.17.*]
    Dnia 2020-07-29 o godz. 15:20 ~Olo napisał(a):
    > Naganiaczu, Ty robisz coś poza probami gnojenia Spółki?
    > > A z takimi uwagami ad personam uwazaj, internet nie jest anonimowy, a dobra osobiste cenne

czuły punkt?

żeby takie zarzuty stawiać, to najpierw ujawnij informacje ze spółki, wtedy prokurator i sąd może ocenić, co jest prawdziwe, co nie.

forum jest do opinii pozytyw i negatywnych, jak tego nie rozumiesz, to daj sobie spokój i nie pisz, albo nie czytaj.
    myślisz, że wszyscy musza mieć pozytywne zdanie na temat działalności spółki Śląskie Kamienice, dzisiejszy BRH?

nie strasz, bo również nie jesteś anonimowy.

• Re: I tyle w temacie !! Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Zająłbyś się czymś lepiej, a nie tylko wypisywaniem tutaj swoich zali. Nie masz akcji to dowiedzenia. Masz akcje to czekaj na sprzedaż. Tyle w temacie.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.