Czy jako znaczny udziałowiec projektu Berg Holding, wie Pan i może się taką informacją podzielić, kiedy spodziewane są pierwsze inwestycje Berg Holding w fotowoltaikę, która jest teraz "na fali"? Dodatkowo jak się Pan zapatruje na przyszłość fotowoltaiki i OZE w Polsce? Dziękuję.
January Ciszewski 09:31
Od tego nie ma odwrotu. A co do Berg Holding to Zarząd spółki jest bardzo ambitny i myślę, że bardzo nas zaskoczy w kolejnych miesiącach
Druga część czatu , warto poczytac
Serio? Myślę że masz zaskoczy - a jak nie to co, to pomyśl inaczej?
Zarząd jest ambitny? I co z tego, zyski sie same znajdą?
Szkoda że nie zapytałeś czy oni sie znają wzajemnie z Kuźnicy, i Clc poprzez stycznia probuje po znajomosci wyciagnac berka z problemów.
O zyski pytałeś, kiedy będą z tego prawdziwe hajsy na rachunku bankowym?
Nie musze nikogo pytać o czyjes rachunki bankowe , najwazniejsze ze na moim sie zgadza , nie obchodzi mnie tez Kuźniar i CLC . Póki ja mam bogato w kieszeni to w to mi graj !
A ty mysl dalej co uwazasz
Dnia 2020-07-29 o godz. 15:20 ~Olo napisał(a): > Naganiaczu, Ty robisz coś poza probami gnojenia Spółki? > > A z takimi uwagami ad personam uwazaj, internet nie jest anonimowy, a dobra osobiste cenne
czuły punkt?
żeby takie zarzuty stawiać, to najpierw ujawnij informacje ze spółki, wtedy prokurator i sąd może ocenić, co jest prawdziwe, co nie.
forum jest do opinii pozytyw i negatywnych, jak tego nie rozumiesz, to daj sobie spokój i nie pisz, albo nie czytaj. myślisz, że wszyscy musza mieć pozytywne zdanie na temat działalności spółki Śląskie Kamienice, dzisiejszy BRH?
Zająłbyś się czymś lepiej, a nie tylko wypisywaniem tutaj swoich zali. Nie masz akcji to dowiedzenia. Masz akcje to czekaj na sprzedaż. Tyle w temacie.