Wybije gora za chwile...nie bedzie korekty..niech jada na ta zlotowke...moze ta reszte sprzeda sie wlasnie w tej okolicy..narazie zabawa...stawiam na plock..bo tulko oni potrafia tak pompowac...a bartek to tulko slupek w tej ukladance...w koncu po 4 latach sie czlowiek doczekal..zaluje ze wczoraj puscilem polowe..no coz..srednia i tak wyjdzie ladna...
Tez mysle podobnie...tylko trzeba tu uwarzac ..jak prad odetna..to czysta spekulacja i wszyscy o tym wiemy doskonale...idzie z niczego...wazne ze idzie..ale co szybko idzie tez szybko spada..trzeba byc czujnym
Nie na darmo blokowali kurs. Dobrze, że Noe wszystko pusciles.
No letus ładnie ale małe obroty trochę.
No ja sam nie wiem czego tu można się spodziewać. Wcześniej zakładałem wyjście na poziomie 40-50 gr. Ale patrząc na to że masę akcji lyknął po 17 - 30 gr i rośnie.
Najgorsze jest to że faktycznie nie wiadomo pod co Gramy bo komunikatów brak... A jest ryzyko każdy kto zna spółkę wie jakie
Puściłem dziś 20 % akcji dla odzyskania wkładu. Reszta ok 80 % akcji trzymam. Może będzie powtórka z wczoraj i pójdą za chwile na widły. Popcorn otwarty.