• Po takim info???? Autor: ~zibi [89.64.58.*]
    ...kurs +2 % ???? Przecież to się do telewizji nadaje !!
  • Re: Po takim info???? Autor: ~ktos [31.60.138.*]
    tez nie ogarniam, czemu nie rosnie
  • Re: Po takim info???? Autor: ~Buffet [79.234.91.*]
    Bedzie grane.
  • Re: Po takim info???? Autor: babix [95.160.148.*]
    Spokojnie bedzie roslo, jak sie pseudo inwestorzy ogarna ze takie info poszlo i ze taki projekt jest do zrealizowania. Na ta chwile proponuje sie uzbroic w akcje, bo jak ruszy to z reguly jest to moment "po" do prawdziwej dobrej inwestycji.

Pozdrawiam
  • Re: Po takim info???? Autor: ~ojro [81.15.207.*]
    Banki odstąpiły od sankcji wobec MDI Energia pomimo niespełnienia przez spółkę kowenantów. To jest info z konca marca. Może teraz sprawa wróciła.
  • Re: Po takim info???? Autor: ~dupek [212.244.62.*]
    to nie info, to ja :)
    Ja tak mam, że jak tylko coś kupię to zaraz spada
  • Re: Po takim info???? Autor: ~ojro [81.15.207.*]
    Nie tylko ty tak masz, gdybym ci powiedział o swoich przypadkach to inaczej byś na to spojrzał. Mimo tego od 2009 kazdy rok jestem na plusie.
  • Re: Po takim info???? Autor: ~zibi [89.64.58.*]
    Rezygnuje, wole być na 0, a nie będę napychał kasy oszustom. Biomass po INFO do dzisiaj nie otworzyli. Czyżby KŁAMSTWO !!!!!
  • Re: Po takim info???? Autor: ~teoretyk [89.25.172.*]
    dajcie kupić po taniości i siedzcie cicho
  • Re: Po takim info???? Autor: ~Westerchold [88.156.43.*]
    Racja, zobaczcie na obroty ,to zawsze dobry zwiastun .Dziś ogólna sytuacja na GPW i XTB ostudziła zapał .
    Ta firma ma silne podstawy i zaplecze do budowania plus kadra .Poczytajci o R Power jak duzy kapitał pozyskali na zlecenia , które zaczyna własnie MDI . W tym roku pobór prądu spadł wiec grupy energetyczne wybronią się jakoś z CO2 .Kolejny to bedzie silne parcie na własne farmy lub korzystanie z komercyjnych farm. Mam zaprzyjaznioną firmę którą developuje same projekty pod voto i widzę jak rośnie ich wynik i jak szybko zainteresowały się nią firmy niemieckie dla których sprzedają projekty. Myślę że w IV kwartale powitamy cenę dwucyfrową .Popatrzcie na Grodno ,01 Cybaton i inne .Ten papier jest mega niedowartościowany w stosunku do skali technologi i kontraktów w jakim się porusza .
  • Re: Po takim info???? Autor: ~teoretyk [89.25.172.*]
    ważna sprawa jest to, że spłólka nie urosła za wiele

również technicznie nastąpiło wybicie z konsolidacji na wyskoich obrotach

jezeli ktoś zauważył spółkę niegrana, z ogromnym potencjałem to będzie rosło

po samym forum widać, ze mało ludzi ma akcje, bo wpisów nie ma za wiele.

cierpliwie czekac

• Re: Po takim info???? Autor: ~paaulinka [87.206.114.*]
    A pamięta ktoś tu jeszcze o takim info ?
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MDI-ENERGIA-S-A-Informacja-od-Akcjonariusza-o-zamiarze-sprzedazy-akcji-7542018.html

• Re: Po takim info???? Autor: ~Janek [195.136.171.*]
    A kiedy to było? 3 lata temu .....
    Jak mieli sprzedać to dawno to zrobili ..
    Pozd
  • Re: Po takim info???? Autor: ~paaulinka [87.206.114.*]
    A widział jakie były obroty przez ten czas?
  • Re: Po takim info???? Autor: ~janek [195.136.171.*]
    Tak
    28 milionów złotych przez giełdę i 10 milionów w transakcjach pakietowych bo takie też są ... Jakby ktoś nie wiedział ...
[x]
MDIENERGIA 9,13% 0,98 2025-11-19 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.