Skąd info, że skończyli sypać? Tylko poinformowali że zjechali poniżej 10%. Nie wiadomo czy muszą sprzedać całość może czy co? Ogólnie dziwna decyzja, teraz jest raczej czas na zwiększanie pozycji na TIM. Dopiero powyżej 20 bym wychodził.
Zwróćcie uwagę, że w dniu transakcji Rockbridge 23.07 wolumen był ok. 400 k. Identyczny wolumen był wczoraj. Może sie okazać, że to nie koniec wywalania przez R albo kogoś innego. Ja zaczekam na komunikat jutro lub pojutrze i dokupię na ewentualnej zniżce.
Bardzo dobre info. Jak wiosną 2019 odbierałem od Rockbridge i Trigona akcje CFG po 8-9 zł zrobiłem na tym stopę zwrotu kilkaset %. Tutaj będzie podobnie.
Jak Rock wychodzi to dobry prognostyk :P
Z ML też wychodzili po zysku 100% przy 50zł a teraz kurs 120, takie maja zasady i tyle muszą się wysypać.
Okazja do brania sporej ilości akcji w jednej cenie
To są pajace;((( Prezes Folta powinien im grzecznie podziękować.... Cały wczorajszy wzrost już zjadło, a jak tak dalej polecą to zaraz dolne;((( Szok, tak szmacić spółkę która ma przed sobą rekordowy rok i zyski....smutne to...
wczoraj i przedwczoraj też sypali biorąc pod uwagę wolumeny 127k z przedwczoraj i 418k z wczoraj to mogli zejść z kolejnych 250-300k akcji czyli jakieś 1,7mln jeszcze mają
Człowiek zawsze trafi jak akurat zaczynają sypać fundusze, ehh to samo było na astarcie. Zostać przy kursie 15 czy wychodzic z szansa na dokupienie nizej?