• Rockbridge Autor: ~pewniak [3.127.44.*]
    Rockbridge skończyło sypać widać, że kurs był długo pilnowany, teraz spora szansa na sesje z widłami.
  • Re: Rockbridge Autor: ~Pozdrawjan [85.221.133.*]
    Skąd info, że skończyli sypać? Tylko poinformowali że zjechali poniżej 10%. Nie wiadomo czy muszą sprzedać całość może czy co? Ogólnie dziwna decyzja, teraz jest raczej czas na zwiększanie pozycji na TIM. Dopiero powyżej 20 bym wychodził.
  • Re: Rockbridge Autor: ~nowak [89.64.86.*]
    Zwróćcie uwagę, że w dniu transakcji Rockbridge 23.07 wolumen był ok. 400 k. Identyczny wolumen był wczoraj. Może sie okazać, że to nie koniec wywalania przez R albo kogoś innego. Ja zaczekam na komunikat jutro lub pojutrze i dokupię na ewentualnej zniżce.
  • Re: Rockbridge Autor: ~Arthurius [94.172.219.*]
    Bardzo dobre info. Jak wiosną 2019 odbierałem od Rockbridge i Trigona akcje CFG po 8-9 zł zrobiłem na tym stopę zwrotu kilkaset %. Tutaj będzie podobnie.
  • Re: Rockbridge Autor: adam.1983 [31.60.25.*]
    Jak Rock wychodzi to dobry prognostyk :P
    Z ML też wychodzili po zysku 100% przy 50zł a teraz kurs 120, takie maja zasady i tyle muszą się wysypać.
    Okazja do brania sporej ilości akcji w jednej cenie
    Czyli miałem racje że to oni :P
    Niestety oni zapewne dopiero zaczęli maja jeszcze prawie 2mil akcji :/
  • Re: Rockbridge Autor: ~mały [77.112.54.*]
    To są pajace;(((
    Prezes Folta powinien im grzecznie podziękować....
    Cały wczorajszy wzrost już zjadło, a jak tak dalej polecą to zaraz dolne;(((
    Szok, tak szmacić spółkę która ma przed sobą rekordowy rok i zyski....smutne to...
  • Re: Rockbridge Autor: ~tim [176.122.237.*]
    co dzis akcje tima sa juz niedobre?
    wczoraj i przedwczoraj też sypali biorąc pod uwagę wolumeny 127k z przedwczoraj i 418k z wczoraj to mogli zejść z kolejnych 250-300k akcji czyli jakieś 1,7mln jeszcze mają
  • Re: Rockbridge Autor: ~Acro [77.253.51.*]
    Człowiek zawsze trafi jak akurat zaczynają sypać fundusze, ehh to samo było na astarcie. Zostać przy kursie 15 czy wychodzic z szansa na dokupienie nizej?
    to ze fundusz sprzedaje nie znaczy ze społka jest zla,moim zdaniem perspektywiczna i chwilowymi spadkami na tym etapie cenowym sie nie przejmuje
  • Re: Rockbridge Autor: ~Inwestor [94.240.37.*]
    Dziś dzień spadkowy nie tylko w TIM. trzeba przeczekać, wyjść na spacer, nie zaglądać. Sprawdzić w poniedziałek. Powróci na odpowiednie tory. :)
    pewnie jutro podaja szacunki sprzedazy za lipiec,powinny byc niezłe
  • Re: Rockbridge Autor: ~kum [31.2.70.*]
    Za lipiec będą we wtorek, najwcześniej w poniedziałek wieczorem

[x]
TIM 0,00% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.