A fajnie gó..osie topi ,dobrze że mam 1/10 portwela a inne zarabiają po 50-100%,a tu to przeboleje brawo prezes tak szokuje swoich pracowników i akcjonariuszy ,możecie usunąć mam to pompce ha ha
Leo już to olewam ,trzeba zarabiać Gdzie s indziej bo tu przez 10 lat kurs jest taki jak 2008 i cały czas na tym samym poziomie i nic tu.niezmienia się średniowiecze
To jest moje zdanie ,ale za karę inwestorzy powinni omijać ta spółkę szerokim łukiem ,ja skusiłam się perspektywami i obiecanki Wajdy i to się zamieściło ,nasi prywaciarze to w większości oszuści
Leo tak mi się wydaje że chyba pracownicy spółki znaleźli sobie sposób na dorabianie przez lata do pensji na kursie ,bo te kursy przez lata są.bardzo dziwne
Tu jest przewalanie akcji z wora do wora w celu zaniżenia kursu, praktyka od lat stosowana na tej spółce w celu wiadomym tylko autorom tych gierek. Co nie znaczy, że za chwile nie będzie odpału +20%, po którym wszystko wróci do normy czyli dołowania kursu.
Ciekawe są wzrosty do jakiegoś pułapu i zeszła, oraz tolerowanie po dobrych informacjach ,po podpisaniu każdego kontraktu zwała ,a najlepsze że Wajda i zarzad to toleruje