Wszystko super, ale niech ktoś mi poda powód, racjonalny powód nie plotka lub domysły czy życzenie dla dalszych wzrostów, wykres fajny ale wskaźniki rozgrzane, bez infa jako paliwa jutro może być odwrót
A powiedz mi jaki "racjonalny" powód jest tego co dzieje się na biomed, 4mass, gamingu, fotovoltaice etc. A jaki racjonalny powód jest tego że np mol spada mimo, że jest jednym z większych graczy w regionie i świetnie mu idzie?
Dla każdego coś na giełdzie, ty Szukaj racjonalnych powodów ja szukam zyskow.
Albo będziesz pytał i czekał jak wielu na 4mass, PCCEXOL i pociąg już im uciekł albo wskoczysz.
Niestety obawiam się , że masz racje. Teraz w cenie są te papiery i albo w to wchodzisz póki czas jeszcze i młodzieży ejsce do wzrostow, albo czekasz i z każdym dniem liczysz ile byś mógł zarobić gdybyś wszedł wcześniej. Uwierz mi w końcu się zdecydujesz widząc jak rośnie ale będzie już za późno i kupisz na górce.
Ja kupiłem wcześniej a dziś dokupilem po 30 . Jeszcze będę usrednial w góre.
Bardziej mn martwi że widłowy jakoś tak chyba nie będzie łaskawy do puszczenia i możemy sobie poczekać na otwarcie . Za duży szum się robi i za dużo chetnych
Wiesz, analitycy pytali dlaczego takie duże odbicie było w marcu skoro sytuacja z covid jest niepewna, widmo kryzysu etc. I byli tacy co to analizowali i tacy co na tym korzystali. Ja miałem szczęście, zaryzykowałem. Każdy sam musi zdecydować jeśli nie jesteś zdecydowany podjąć ryzya nie kupuluj oszczędzisz sobie nerwów. A my kolejnego leszcza :)
Twoje przykłady spółek mają infa 4mass poważne dla którego rośnie tu nie ma nic, a RSI w kosmosie, dla ścisłości papier mam ale zastanawiam się czy jutro nie będzie Max i jeszcze jutro lub pojutrze odwrót
P24 może nie prowadzi ekscytującej działalności ale ma kasę na koncie.
Niewiadomo w co teraz wchodzi .
Ostatni tydzień to nie były obroty ulicy ,bo ulica czekała na 20 i 30 ,teraz się dołącza a oni skupują resztę co zostało.
Wielu na ostatniej cofce oddało bojąc się że będzie powrót do bazy na kolejne miesiące
A jakie to poważne info? To spekulacje. W modzie virus i maseczki to się przestawiamy na to ot co. Ale co z tego będzie i jak długo to będzie przynosiło pieniążki to już nie wiemy. Biomed co ma konkretnego przepraszam. Przeciwciała z Osocza są skuteczne ale ta metoda szczepionki nie będzie dla masy ludzi. Giełda to jedna wielka spekula ot co. Na biomed kilka kółek też było. Jak było jeszcze tanio to tam zarabiałem a teraz strach, jestem tu i jeszcze na paru innych spółkach . Gdzie jeszcze tak nie idlecieli. A 4mass kurs jest pod przyszłość, spekulacja jak wszędzie.
O kolega też na biomedzie siedział ? Tez byłem jak było jszcze ponizej 4 potem stwierdziłem że za dużo spekulacji i chciejstwa i sprzedałem. Fakt mogłem poczekać ale spanikowałem i tyle było naganiaczy na spadki z wydaje się racjonalnymi argumentami że spanikowalem :( . Możecie sobie poczytać jak naganiali na spadki.
Nic teraz siedzę z mniejszą kwotą mniej stresu, więc stwierdziłem że posiedzę i zobaczę co się będzie działo.
...ale były mocne wzrosty więc pewnie jakaś korekta wisi w powietrzu pytanie czy zaburzy ona zaufanie czy badziemy przeć do góry. Mam pakiecik i część sprzedam, a część zostawię .
Zadaję sobie to samo pytanie, nie widzę argumentów przemawiających za tym że to urośnie do 2 zł. Prawda, że aktualnie zarabia się na covidzie i środkach czystości, nie na fundamentach, ale chyba jednak przerzucę się jutro na EXC, tam jeszcze przed wzrostami a spółka od wczoraj zmieniła status i sprzedaje płyny do dezynfekcji, patrząc na inne spółki w tej tematyce to da się na tym zarobić więcej niż tutaj.