Poza tym zostało Ci jeszcze na 1,46 do wzięcia na koniec 1929 szt skoro narzekasz ze nie możesz kupić to trzeba było brać :))) ech ludzie to myślą ze tu na forum wszystkich i na wszystko nabiorą :((
Powiedziałes ze niechcący zrobiłeś górne widełki tam było jedno zlecenie na 3450 po kursie 1,46 to jest ok 13% w górę oraz 271 szt PKC wystarczy zobaczyć arkusz zleceń. Ludzie jak kłamiecie róbcie to z głową na litość :)) !!
To pewnie skupiłeś moje akcje po 1.39 Pozdrawiam i życzę cierpliwości bo płynność tutaj robiona jest przez animatorów. Po wypłacie dywidendy kurs spadnie zapewne na łeb i ciężko będzie coś z tego ukręcić.
Ja mam czas i poczekam na raport za 1 polrocze i jeżeli będzie 45 mln zysku to dokupie, nie wiem czy widziałeś to wybicie na 1,55 i tam spokojnie zmierzAmy a potem już tylko północ.
Kto mądry wystawia na sprzedaż 100 000 - 150 000 akcji... Obserwuje to od 22 lipca 2020.Pewnie tak było i wcześniej. Wtedy część pierwszej setki rozbiłem, ale zaraz wystawili drugą. Przecież każdy chciałby sprzedać jak najdrożej. Tylko ten wrzuca takie zlecenia, komu zależy na blokowaniu wzrostów. Po wczorajszych wzrostach w związku z infem o skupie własnych akcji dziś postraszyli sprzedażą 150 000 akcji w jednym zleceniu. A komu zależy na blokowaniu wzrostów? Kto chce skupić z rynku własne akcje? Trzeba pamiętać o tym.
Ktoś czytał do kiedy Ronson ma skupować? Bo mi się nie chce szukać :) Czytaniu nie ma końca hehe
Tyle tylko że dzisiaj s tych 190 k kupiono tysiąc... Więc wiedzą swoją drogą a w praktyce dopóki to zlecenie będzie wisieć to spółka się nie ruszy bo nikt tego raczej nie zabierze ...