jadą na grubych stratach - to największy na newconnectcie producent strat i długów - tak od lat nic tu się nie zmieni przez najbliższe 3-5 lat o ile nie upadną jak Unified Factory - mieli umowę o współpracy z Netią -taki sam biznes i akcje sprzedane po 1 groszu przez komornika !!!
Po miesiącach nudy i spadków walor jest ewidentnie kupowany. Tylko, że większość posiadaczy jest mocno w plecy. Ale i tak można się cieszyć, że straty się zmniejszają.
Wyceny akcji w usa są kosmiczne. Ta zabawa trwajaca na game stop na pewno skonczy sie zle i oby to nie bylo przyczyną krachu bo przejdzie do historii, po trzecie czytalem mądrzejszych ode mnie ,ktorzy tak mowili:) , a po czwarte to przeczucie. Moze jestem swiezak , na gieldzie tylko kilka miechow , ale cos juz sie czlowiek nauczyl. Czasem lepiej wyciagnac kase bez zysku lub nawet ze strata , aby miec kapital na zwałe , bo wtedy jest duza szansa ze odrobisz. Pozdro
Dnia 2021-01-29 o godz. 15:30 ~Slawku napisał(a): > Wyceny akcji w usa są kosmiczne. Ta zabawa trwajaca na game stop na pewno skonczy sie zle i oby to nie bylo przyczyną krachu bo przejdzie do historii, po trzecie czytalem mądrzejszych ode mnie ,ktorzy tak mowili:) , a po czwarte to przeczucie. Moze jestem swiezak , na gieldzie tylko kilka miechow , ale cos juz sie czlowiek nauczyl. Czasem lepiej wyciagnac kase bez zysku lub nawet ze strata , aby miec kapital na zwałe , bo wtedy jest duza szansa ze odrobisz. Pozdro
Dnia 2021-01-29 o godz. 15:10 ~Slawku napisał(a): > Ja sie dzis pozbywam. Mam dosc. Wysiadam:) szykuje kase na zwałe na ogólnym. Musi niebawem przyjsc. Pozdrawiam i zycze zyskow:)
Dzięki. Liczę na ponad 40 zł za akcję w tym roku. Powodzenia.