• Siedzę tu 3 lata Autor: ~Rob [37.30.24.*]
    Mam 3k po 5,19 i codziennie mnie trafia jak porównuje do mojego pakietu Covid :) oddając to nawet po 3 zł to w dwa dni bym odrobił stratę, ale nie lubię strat więc może kiedyś ruszy. Pozdrawiam
  • Re: Siedzę tu 3 lata Autor: ~Kolmimajk [94.254.234.*]
    Ja siedzę bez sensu 9 lat. Mam 10k po 2.92. Wierzę w tą spółkę bez sensu i czekam na 40 zł.
  • Re: Siedzę tu 3 lata Autor: ~re [193.186.204.*]
    juz po wojnie Dlugi wyczyszczone i teraz tylko rakieta na ukrainskim rolnictwie
  • Re: Siedzę tu 3 lata Autor: ~PK [31.0.41.*]
    Niestety w dniu dzisiejszym technicznie fatalnie jeżeli będzie po 3.84 to linia przebita i będzie korekta to ze urośnie w przyszłości to inna sprawa
  • Re: Siedzę tu 3 lata Autor: ~Wader [89.151.46.*]
    Spodziewałem się super wyników, ...i były, nie spodziewałem się źe stanie się to co się stało ...w zasadzie to główny akcjonariusz moźe sobie do kupisz resztę papieru z pieniądze z premii którą sobie przyznał, a my ...sami wiecie..niestety kupowałeb po 5,28 więc ...
  • Re: Siedzę tu 3 lata Autor: ~rolnik [94.246.150.*]
  • Re: Siedzę tu 3 lata Autor: ~zjadacz-dywidend [159.205.40.*]
    Zbiory o 8% wyższe.
    "Gratuluję wszystkim rolnikom pierwszego miliona ton zboża i zakończenia zbiorów wczesnych zbóż. To tempo utrzymamy w kolejnym etapie zbioru późnych zbóż i siewu ozimego ”- powiedział Oleksandr Karpenko, zastępca dyrektora generalnego Agroton PJSC.
[x]
AGROTON -1,48% 5,32 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.