• Ale muł Autor: ~Mark55 [83.31.243.*]
    Nie tylko że nie idzie do przodu, to jeszcze się cofa. Masakra.
  • Re: Ale muł Autor: ~pietras [195.136.168.*]
    Nie rozumiem , nienajgorszy wynik z raportu, obiecujące plany rozwoju ,branża na fali a ludziska pompują inne spólki do granic absurdu. Jak się przeanalizuje ostatnie wzrosty to nie jest napompowana.
  • Re: Ale muł Autor: ~sipowiec [5.173.112.*]
    A jak uprzedzałem , że tak będzie to pluli na mnie !
    Będzie taniej i nie pomogą żadne żale i czy inwektywy.
    Już wtedy gdy do góry szedł Mercator, Biomed czy nawet Novita wiadomo było że ten papier nie wzrośnie
    NIE MA PRAWA WZROSNĄĆ !

• Re: Ale muł Autor: ~Joseph [194.181.157.*]
    LTX to spółka jakich mało. Mają bardzo nowoczesny zakład i profesjonalny personel. Doświadczenie i wiedza w zakresie produkcji włóknin, w tym medycznych do walki z koronawirusem, są nie do przecenienia. To wszystko będzie miało wkrótce odzwierciedlenie w kursie akcji spółki. Kto mądry, ten dokupi a nie sprzeda.
    Dobrze będzie jak wszyscy strachliwi już opuszczą pokład bo niepotrzebnie zniechęcają.
    Pozdrowienia dla wytrwałych akcjonariuszy!
  • Re: Ale muł Autor: ~azeter [212.180.149.*]
    Też tutaj jestem z tego powodu. Wpadła dywidenda, teraz czekam na raport za 2Q. Może ktoś ma na szybko info kiedy to będzie ogłoszone, bo nie mam czasu kopać w ESPI?
  • Re: Ale muł Autor: ~azeter [212.180.149.*]
    Jednak zadałem sobie trudu i poszukałem. Nie będzie raportu za sam 2Q, będzie raport za 1 półrocze za miesiąc , 28 sierpnia. Zakład pracuje na 3 zmiany, liczę, że będzie pozytywnie.
    LTX to nie spółka dla spekuły, co chce zarobić z dnia na dzień. Tutaj solidne dane, publikowane w raportach. przyczyniają się do wzrostu kursu. Dlatego trzeba cierpliwie czekać. Będzie dobrze!
  • Re: Ale muł Autor: ~pietras [195.136.168.*]
    Dzięki Panowie za info. Parkuję temat i czekam na raport. Też słyszałem że firma daje radę w tym okresie.
    Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Ale muł Autor: ~marek [193.106.130.*]
    Popatrzcie na konkurencję Nowite w marcu lentex 7,oo Nowita 40.oo dzis my walczymy o 10,50 a Nowita ponad 100 masakra o co chodzi
    Naprawdę, nie ma co się gorączkować. Polecam dać sobie na wstrzymanie i wrócić tutaj za miesiąc. Zaręczam, że można będzie się miło zdziwić.
  • Re: Ale muł Autor: ~sipowiec [5.173.112.*]
    "o co chodzi?"
    Na lentexie się nie zarabia. Lentex sie ma i opowiada wszystkim jaką to wspaniała spółkę sie ma !
    Wszyscy inni zarabiają, ale posiadacze Ltx maja za to poczucie moralnej wyższości. !!
    Jeden przez drugiego pocieszają się jaki to był wspaniały zakup (żaden nie przyzna , że gdzie indziej zarobiłby sporo i wróciłby tutaj przy niemal tym samym kursie !) . Wszyscy od kilku lat taplaja się w sosie wzajemnych zapewnień i snucia mrzonek o tym jak kiedyś (KIEDY ?!) będzie dobrze
    Wyniki są w cenie i prawdy nikt nie zakrzyczy
  • Re: Ale muł Autor: ~marek [37.248.211.*]
    Mam tego musze w złości napisać "gniota" 60000 i juz nie wiem co robić patrząc jak inni zarabiają
  • Re: Ale muł Autor: ~Adam [5.173.104.*]
    Wystaw te Twoje 60k na S po 50zł juto od rana w celu uwiarygodnienia swoich żali
  • Re: Ale muł Autor: ~Mark55 [83.31.78.*]
    Zaczynam tracić cierpliwość. Czekam tylko na jakieś pozytywne info i sprzedaję śmiecia. Szkoda oczu na wpatrywanie się w komputer z nadzieją na wzrosty.
  • Re: Ale muł Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    kiedy skup po 15 zeta bOOOOOs i e popłacze...............
  • Re: Ale muł Autor: ~Mark55 [83.31.78.*]
    Nawet pies nie trąca tego ścierwa.
  • Re: Ale muł Autor: ~Adam [5.173.122.*]
    Gołodupce mamy 9,84
[x]
LENTEX 2,67% 7,70 2025-10-10 09:00:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.