Nie rozumiem , nienajgorszy wynik z raportu, obiecujące plany rozwoju ,branża na fali a ludziska pompują inne spólki do granic absurdu. Jak się przeanalizuje ostatnie wzrosty to nie jest napompowana.
A jak uprzedzałem , że tak będzie to pluli na mnie ! Będzie taniej i nie pomogą żadne żale i czy inwektywy. Już wtedy gdy do góry szedł Mercator, Biomed czy nawet Novita wiadomo było że ten papier nie wzrośnie NIE MA PRAWA WZROSNĄĆ !
LTX to spółka jakich mało. Mają bardzo nowoczesny zakład i profesjonalny personel. Doświadczenie i wiedza w zakresie produkcji włóknin, w tym medycznych do walki z koronawirusem, są nie do przecenienia. To wszystko będzie miało wkrótce odzwierciedlenie w kursie akcji spółki. Kto mądry, ten dokupi a nie sprzeda. Dobrze będzie jak wszyscy strachliwi już opuszczą pokład bo niepotrzebnie zniechęcają. Pozdrowienia dla wytrwałych akcjonariuszy!
Też tutaj jestem z tego powodu. Wpadła dywidenda, teraz czekam na raport za 2Q. Może ktoś ma na szybko info kiedy to będzie ogłoszone, bo nie mam czasu kopać w ESPI?
Jednak zadałem sobie trudu i poszukałem. Nie będzie raportu za sam 2Q, będzie raport za 1 półrocze za miesiąc , 28 sierpnia. Zakład pracuje na 3 zmiany, liczę, że będzie pozytywnie.
LTX to nie spółka dla spekuły, co chce zarobić z dnia na dzień. Tutaj solidne dane, publikowane w raportach. przyczyniają się do wzrostu kursu. Dlatego trzeba cierpliwie czekać. Będzie dobrze!
"o co chodzi?" Na lentexie się nie zarabia. Lentex sie ma i opowiada wszystkim jaką to wspaniała spółkę sie ma ! Wszyscy inni zarabiają, ale posiadacze Ltx maja za to poczucie moralnej wyższości. !! Jeden przez drugiego pocieszają się jaki to był wspaniały zakup (żaden nie przyzna , że gdzie indziej zarobiłby sporo i wróciłby tutaj przy niemal tym samym kursie !) . Wszyscy od kilku lat taplaja się w sosie wzajemnych zapewnień i snucia mrzonek o tym jak kiedyś (KIEDY ?!) będzie dobrze Wyniki są w cenie i prawdy nikt nie zakrzyczy
Zaczynam tracić cierpliwość. Czekam tylko na jakieś pozytywne info i sprzedaję śmiecia. Szkoda oczu na wpatrywanie się w komputer z nadzieją na wzrosty.