Dnia 2020-07-28 o godz. 10:13 ~plekus napisał(a): > kto tak sypie? >
Przy 300 tys akcji w ogóle dopuszczonych na NC i cenie raptem 14 zł za sztukę, okreslenie "sypie" brzmi troszkę dziwnie :-) No, jakby ktos zebrał 100 tys i ustawił ukryte s - to może tak, ale tu chyba ktos podzielił częśc na 13,6 resztę ustawił na 14,2. Zobaczymy, ile miał, ale maks 50 tys myslę. Za to będzie czym grać i koledzy spragnieni wiekszych obrotów w kolejnych dniach beda mieli chyba powody do satysfakcji . O ile ci, którzy kupują zechcą sprzedawać parę złotych wyżej.
Patrząc na Medcamp (GenXone) Carpathia ze swoimi 7,7 proc. GenXone nabiera coraz żywszych kolorów :-)
Dnia 2020-07-28 o godz. 11:30 ~OdejdzSypaczu napisał(a): > Skubany cały czas dokłada. Ile on tego ma? :/// Kto tak może sypać z 14,2? Za tą barierą sky is the limit....
Na 99 proc to jedna z 5 osób, które brały te 300 tys. akcji w ofercie prywatnej
Witam Pana MIS-ia. Super znowu fajny strzał ale tu obrotu nie ma. Bardzo Pana cenie, moze Pan cos wiecej napisac czemu INM nie dazy Pan sympatia. Po wpisie na MDP do Cody sprzedałem połowe akcji za 1.39 a mamy juz prawie 1.6. na szczescie to co za to kupiłem tez rosnie, ale chciałbym sie dowiedziec co jest nie tak z INM. Prosze o odpowiedz
Dnia 2020-07-28 o godz. 13:11 ~Szymon napisał(a): > Witam Pana MIS-ia. Super znowu fajny strzał ale tu obrotu nie ma. Bardzo Pana cenie, moze Pan cos wiecej napisac czemu INM nie dazy Pan sympatia. Po wpisie na MDP do Cody sprzedałem połowe akcji za 1.39 a mamy juz prawie 1.6. na szczescie to co za to kupiłem tez rosnie, ale chciałbym sie dowiedziec co jest nie tak z INM. Prosze o odpowiedz
Witam Z prostego powodu w mojej ocenie trwa pompowanie pod wychodzenie kogos na inm (jesli mam racje pojawi sie komunikat), co za tym idzie nawet jak teraz uroslo to spoko, pojawi sie komunikat i moze byc rozpoczecie -20% wowczas jaka mysl???
choc powtorze, nikomu nie karze sie sluchac, ani robic tego co pisze.
> Witam > Z prostego powodu w mojej ocenie trwa pompowanie pod wychodzenie kogos na inm (jesli mam racje pojawi sie komunikat), co za tym idzie nawet jak teraz uroslo to spoko, pojawi sie komunikat i moze byc rozpoczecie -20% wowczas jaka mysl??? > > choc powtorze, nikomu nie karze sie sluchac, ani robic tego co pisze.
Witam Pana,widzę że się gdzieniegdzie spotykamy na tym samym forum,chyba ostatnio na for Pan dołączył ,tu od przedwczoraj jestem.Razem z INC zapakowałem,książkowo jest to rozgrywane .Wracając do for,jest sporo trollowania a i spadki są...Tam będzie raport który zmiecie ,jedyna obawa czy sektor gamedev nie e ma zadyszki
Pozdr
Dnia 2020-08-26 o godz. 07:15 ~AdrianMaliniak napisał(a): > oby nie, ten miś to jak piotruś w grze karcianej ----------------------------------------- Hahah bardzo dobrze ujęte, mis to inaczej mini spółdzielnia, oby jak najdalej sie trzymali od naszej perły.