• Troszke at Autor: ~MIS [79.191.14.*]
    Witam
    Slyszalem ze pieniadze rozdawane, dzieki za sypanie wczoraj ;D w zbieraniu walor gotow do rajdu off do czasu 16zl !
  • Re: Troszke at Autor: ~plekus [195.14.117.*]
    kto tak sypie?

• Re: Troszke at Autor: ~dr_wezol [37.47.152.*]
    Dnia 2020-07-28 o godz. 10:13 ~plekus napisał(a):
    > kto tak sypie?
    >

Przy 300 tys akcji w ogóle dopuszczonych na NC i cenie raptem 14 zł za sztukę, okreslenie "sypie" brzmi troszkę dziwnie :-)
    No, jakby ktos zebrał 100 tys i ustawił ukryte s - to może tak, ale tu chyba ktos podzielił częśc na 13,6 resztę ustawił na 14,2. Zobaczymy, ile miał, ale maks 50 tys myslę.
    Za to będzie czym grać i koledzy spragnieni wiekszych obrotów w kolejnych dniach beda mieli chyba powody do satysfakcji . O ile ci, którzy kupują zechcą sprzedawać parę złotych wyżej.

Patrząc na Medcamp (GenXone) Carpathia ze swoimi 7,7 proc. GenXone nabiera coraz żywszych kolorów :-)
  • Re: Troszke at Autor: ~AdrianMaliniak [37.47.239.*]
    no j znowu dzisiaj skubię, podd te większe obroty :)

na mój czuj to 14,2 dzisiaj puści
  • Re: Troszke at Autor: ~OdejdzSypaczu [62.21.49.*]
    Skubany cały czas dokłada. Ile on tego ma? :/// Kto tak może sypać z 14,2? Za tą barierą sky is the limit....
  • Re: Troszke at Autor: ~dr_wezol [37.47.152.*]
    Dnia 2020-07-28 o godz. 11:30 ~OdejdzSypaczu napisał(a):
    > Skubany cały czas dokłada. Ile on tego ma? :/// Kto tak może sypać z 14,2? Za tą barierą sky is the limit....

Na 99 proc to jedna z 5 osób, które brały te 300 tys. akcji w ofercie prywatnej
  • Re: Troszke at Autor: ~Brok [5.173.161.*]
    W końcu go rozbierzemy
  • Re: Troszke at Autor: ~Brok [5.173.161.*]
    Wyczyszczone. Postawiłem kropkę nad i
  • Re: Troszke at Autor: ~MIS [79.191.14.*]
    Witam
    Mowilem, ze tu przedsmak :D kto korzysta? :D przystanek na siku przy 16zl
  • Re: Troszke at Autor: ~Kolo [37.47.26.*]
    Narazie to inter regio, wkrótce IC
  • Re: Troszke at Autor: ~Szymon [46.148.77.*]
    Witam Pana MIS-ia. Super znowu fajny strzał ale tu obrotu nie ma. Bardzo Pana cenie, moze Pan cos wiecej napisac czemu INM nie dazy Pan sympatia. Po wpisie na MDP do Cody sprzedałem połowe akcji za 1.39 a mamy juz prawie 1.6. na szczescie to co za to kupiłem tez rosnie, ale chciałbym sie dowiedziec co jest nie tak z INM. Prosze o odpowiedz
    Dnia 2020-07-28 o godz. 13:11 ~Szymon napisał(a):
    > Witam Pana MIS-ia. Super znowu fajny strzał ale tu obrotu nie ma. Bardzo Pana cenie, moze Pan cos wiecej napisac czemu INM nie dazy Pan sympatia. Po wpisie na MDP do Cody sprzedałem połowe akcji za 1.39 a mamy juz prawie 1.6. na szczescie to co za to kupiłem tez rosnie, ale chciałbym sie dowiedziec co jest nie tak z INM. Prosze o odpowiedz

Witam
    Z prostego powodu w mojej ocenie trwa pompowanie pod wychodzenie kogos na inm (jesli mam racje pojawi sie komunikat), co za tym idzie nawet jak teraz uroslo to spoko, pojawi sie komunikat i moze byc rozpoczecie -20% wowczas jaka mysl???

choc powtorze, nikomu nie karze sie sluchac, ani robic tego co pisze.
  • Re: Troszke at Autor: ~Szymon [46.148.77.*]

> Witam
    > Z prostego powodu w mojej ocenie trwa pompowanie pod wychodzenie kogos na inm (jesli mam racje pojawi sie komunikat), co za tym idzie nawet jak teraz uroslo to spoko, pojawi sie komunikat i moze byc rozpoczecie -20% wowczas jaka mysl???
    >
    > choc powtorze, nikomu nie karze sie sluchac, ani robic tego co pisze.

wiem, wiem, dziekuje za odpowiedz

• Re: Troszke at Autor: marianmarian [31.60.157.*]
    16.20 - coś długie to siku ;)
  • Re: Troszke at Autor: ~AdrianMaliniak [37.47.227.*]
    MISs ma spory zbiornik :)
  • Re: Troszke at Autor: ~Damianrych [94.254.165.*]
    Witam Pana,widzę że się gdzieniegdzie spotykamy na tym samym forum,chyba ostatnio na for Pan dołączył ,tu od przedwczoraj jestem.Razem z INC zapakowałem,książkowo jest to rozgrywane .Wracając do for,jest sporo trollowania a i spadki są...Tam będzie raport który zmiecie ,jedyna obawa czy sektor gamedev nie e ma zadyszki
    Pozdr
    Witam
    No na for rajdzik piekny bedzie tez, odczekac musi swoje :D

carpathia no coz siku moze i dlugie, dlugo ktos moze siedzial??? i chcial wyjsc na dluzsze siku?

jednak to co pisalem odjazd gotowy
  • Re: Troszke at Autor: marianmarian [31.60.157.*]
    Co dalej MIStrzu? Mów do nas ;)
    Witam
    Mowilem wchodzic :D jedziemy jutro przystanek 1950-20 zl :D
    Witam
    No to ladnie zszczyszcil ktos, atak znow na 1950-20?
    WItam
    Poklad opuszczony, do widzenia na innych spolkach i powodzenia. Sygnal s wiec ...
  • Re: Troszke at Autor: ~dr_wezol [37.47.185.*]
    Dnia 2020-07-29 o godz. 11:29 ~MIS napisał(a):
    > WItam
    > Poklad opuszczony, do widzenia na innych spolkach i powodzenia. Sygnal s wiec ...

Wyjść z Carpathii przed debiutami GenXone i Skinwallet to jak przytrzasnąć sobie jajka dzwiami pancernymi od sejfu.... :-)

Ale pozdrawiam i szczęścia życzę - każdemu wolno sprzedać w każdym momencie.
  • Re: Troszke at Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    I tyle po analizie MISia :)
    Ja również trzymam - razem z INC i Medcampem.
  • Re: Troszke at Autor: ~opek [178.43.254.*]
    czy MIS już wrocił?

• Re: Troszke at Autor: ~AdrianMaliniak [37.47.230.*]
    oby nie, ten miś to jak piotruś w grze karcianej
  • Re: Troszke at Autor: lawyer_mz [91.212.223.*]
    Dnia 2020-08-26 o godz. 07:15 ~AdrianMaliniak napisał(a):
    > oby nie, ten miś to jak piotruś w grze karcianej
    -----------------------------------------
    Hahah bardzo dobrze ujęte, mis to inaczej mini spółdzielnia, oby jak najdalej sie trzymali od naszej perły.

[x]
CARPATHIA 6,85% 1,56 2025-12-19 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.