Obserwa tor nie rozumiem cie.... skoro kupiles akcje to ciesz sie,ze tak sie dzieje i ze tak bedzie. Po co piszesz? Bo chcesz kupic na korekcie? Ja tez kupie po 2zl 200000akcji... ale juz tak nie bedzie. Za pozno.
Może kupiłem możne nie, już jest dość drogo na kupno większego pakietu , widać ze akcji jeszcze jest na sprzedaży ale cena coraz mniej satysfakcjonuje ludzie zaczynają marzyc, jest dostarczyciel płynności ale nie duzy to co skupi potem wystawia tamując wykres być możne licząc na skup, obrót się kreci.
Hehe - dobrze prawisz przedmówco :) to Ci powiem - ja dokupiłem i teraz uwaga ....(budując napiecie ) do średniej 11 złotych - no i co ? Można ? Można a akcji nie mam za 100 zł
Porzućcie nadzieję! Zapomnijcie o średnich, marzeniach itp. znowu papier jest dołowany i trzymany na minusach w wycenie mamy 3 z haczykiem. Do ilu to papierzysko może spaść?
Nie mam pojęcia bo przez wiele kat nie zaglądałem na giełdę - na tej spółce straciłem (nie będę liczył a byłoby wiarygodniej) ale z 40% straty chyba, wiec zaprzestałem się interesować z nadzieja, ze kiedyś pójdzie. No i jak wróciłem do giełdy w tym roku to... było już straty z 80%. Teraz po uśrednieniu mam i tak w ch.. straty a Jeszce je pogłębiło bo już kurs jest gdzie jest, a uśredniłem po blisko 4 zł.
No zanosiło się jednak na dalsze zbieranie a tutaj lipa... Cóż ja jeszcze nie wysiadam, poczekam na rozwój sytuacji, ale stopa chyba już ustawię... Z drugiej strony po coś te akcje zbierali?
A oni coś publikują? Jakieś raporty? Bo nawet nie sprawdzałem ( są na giełdzie to powinni, ale kontakt a akcjonariuszami tK chyba biedny). Aż ske zainteresuje.