• Szok Autor: ~Ktoś [188.188.237.*]
    388 492 PKC na kup.
    Wow
    Tak mnie wyśmiewano gdyby kupiłem po 0,11
  • Re: Szok Autor: ~apis [31.183.203.*]
    najlepszy i tak był apis głab XD debiliade poleciał po bandzie to taki janusz
  • Re: Szok Autor: ~grey [78.8.20.*]
    apis tam mi gdzieś kazałeś się uczyć giełdy,(zostawiłem to bez komentarza) ,teraz Ci tylko powiem ze uczyć to ty sie możesz ode mnie,chłopcze pozdrawiam
  • Re: Szok Autor: ~jedrzej [31.183.203.*]
    zarabiamy a buchja rozpłodowy ssie.
  • Re: Szok Autor: ~Apis [95.40.136.*]
    I dalej tak twierdzę leszczu pisz swoje a rób swoje. Jestem pewien że już sprzedałeś też pozdrawiam
  • Re: Szok Autor: ~grey [78.8.20.*]
    leszczem to ty jesteś chłopcze ,przerabiałem takie społki jak hygienika ,(kerdos),CASHFLOW,flay,vel damf, dzisiaj bankruci bądż potencjalni bankruci.Dowcip polega na tym żeby widzieć kiedy wyjść. A co do mojej sprzedazy to dzisiaj jeszcze dokupiłem .Żeby nie być gołosłownym możesz poczytać sobie moje wpisy m,n ,(a ja kupuję)
    ps.
    a co do mojej sprzedaży , to może powinienem się Ciebie posłuchać i sprzedać(choć oczywiście nie wczesniej jak pod koniec tygodnia) niestety moje inwestowanie podchodzi już pod hazard
  • Re: Szok Autor: ~bzyk [77.255.75.*]
    Takie wzrosty dto trzeba zgłosić do KNF-u, a najlepiej jeszcze powołać grupę ... "zarobionych" :DDD
  • Re: Szok Autor: ~Ktoś [188.188.237.*]
    PKC
    434 000!
    Ktoś coś wie,nikt nie kupuje taknw ciemno
  • Re: Szok Autor: ~apistocwel [31.183.203.*]
    oj apis ja na tym syfie 5 lat kisze ;) i być może sie doczekałem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.40.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Szok Autor: ~aaa [92.0.169.*]
    Ktoś ewidentnie coś wie, widać po obrotach że tu już od wielu dni ktoś wciągał pakieciki. Nawet jak pod wpływem emocji jutro zaczną sypać ci, którym wystarczy te 40-50%, rozsądek podpowiada żeby trzymać w opór, na nic nie patrzeć. A jak bujnie poniżej 0.2 to jeszcze dobrać.
  • Re: Szok Autor: ~stary [77.111.247.*]
    No kolego, jak życie pokazuje miałeś rację. czytałem i dokupiłem a co tam ryzyk
  • Re: Szok Autor: ~czekam [89.79.3.*]
    Panowie życia nie macie, spać juz
[x]
PRESENT24 3,39% 0,12 2026-05-27 12:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.