jak już pisałem wcześniej zaraz będzie szczyt 20 zł - historyczne maxy- pytanie co dalej - jak na Mercator historyczny szczyt 20 zł - a teraz 390 zł ???? x 10 ???
Dnia 2020-07-27 o godz. 12:20 ~mlody1981 napisał(a): > jak już pisałem wcześniej zaraz będzie szczyt 20 zł - historyczne maxy- pytanie co dalej - jak na Mercator historyczny szczyt 20 zł - a teraz 390 zł ???? x 10 ??? > Aż tak dobrze widzisz ten walor ?
mercatora to raczej nie powtórzymy, chociaż nigdy nic nie wiadomo i wszystko może się zdarzyć. Jeden konkretny projekt sowite kilkudziesiecio milionowe zyski i może się uda -ale to śpiew przyszłości
Dnia 2020-07-27 o godz. 13:17 ~Letitbe napisał(a): > mercatora to raczej nie powtórzymy, chociaż nigdy nic nie wiadomo i wszystko może się zdarzyć. > Jeden konkretny projekt sowite kilkudziesiecio milionowe zyski i może się uda -ale to śpiew przyszłości > To jak jest za czy przeciw bo nie wiem czy aby nie powątpiewasz w 30 PLN?
> ,aktywa czyli wartość księgowa to 20 milionów a wycena to ponad MILIARD kumasz czy nie krótko mówiąc cena na giełdzie jest 60 razy wyższa niż wartość księgowa nie ma innej takiej spółki balonowej na gpw SZOK