• Pod co tu gramy? Autor: ~DaleCooper [194.92.0.*]
    Wszedłem spekulacyjnie za 17 groszy z polecenia, a teraz się zastanawiam pod co tu gramy w sumie:) Ktoś mnie może oświecić na czym miała zarobić ta spółka na Covidze i jakich wyników za pierwsze półrocze możemy się spodziewać?
  • Re: Pod co tu gramy? Autor: ~Konfidel [31.0.23.*]
    Trumny...?
  • Re: Pod co tu gramy? Autor: ~aaa [92.0.169.*]
    Dobre pytanie, też tu jestem od 0.17, bo od kilku dni wszędzie na forach o NC głośno żeby brać p24 w opór i o nic nie pytać, do tego jeszcze wcześniej ewidentnie ktoś zaczął skupować spore ilości małymi pakietami, ale też nie bardzo wiem czemu :D Może wystrzeli jak jakiś Letus, bez żadnych informacji, ale tylko dzięki plotkom, az w końcu jakieś info się pojawi. Akcje nie są drogie, więc zostawie sobie, nawet jak ludzie zaczną sypać, zobaczymy co się wydarzy.
  • Re: Pod co tu gramy? Autor: ~blask [5.173.233.*]
    Widac jak plynie na gielde duza kasa, wiec nie jest wazne pod co gramy na tym poziomie ceny
    Jutro decydujacy dzien . Jak nie cofnie za bardzo to do zeta w piatek dobijemy.
  • Re: Pod co tu gramy? Autor: ~skubas [83.28.243.*]
    Ostatnio ludzie sporo złota i srebra kupują i każdy chce mieć na sztabce grawerkę :))
  • Re: Pod co tu gramy? Autor: ~grey [78.8.20.*]
    blask nie przesadzałbym bym z tym huraoptymizmem ale jest dobrze
    jest dobrze, jest dobrze, jest dobrze
  • Re: Pod co tu gramy? Autor: ~Apis [95.40.136.*]
    Gramy pod wyniki zresztą jak zwykle kiepskie
  • Re: Pod co tu gramy? Autor: ~grey [78.8.20.*]
    Apis prosze , bądż mężczyzną przyznaj sie do błedu
    ps,
    moja rada ,chcesz zarobić kupuj jutro , jeszcze masz czas , w piątek mi podziękujesz ( może)
[x]
PRESENT24 0,00% 0,10 2026-05-04 15:44:00
2026-04-02
Inne informacje
2026-02-18
Zawarcie umowy typu Lock-up
2026-02-17
Raport kwartalny za IV kwartał
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać