kurs sie zachowuje jakby była upadłość a nie rozwój w fotowoltalice....., tu juz dawno powinno być 10 zł. Ale cóż, ludzie sprzedają ze stratą i przeskakują na rosnące biomedy i inne śmieci w nadziei że odrobią straty z nawiązką....
Moim skromnym zdaniem wymiana akcjonariuszy na inny papier. Do czasu istotnych informacji kur będzie się bujał w okolicach 5 w porywach do 5.5. Tak obstawiam :)
Dnia 2020-07-27 o godz. 10:03 ~PG napisał(a): > Zachowania kursu nie jestem w stanie wyjaśnić od momentu wahań wokół 5.6-5.9. > > Nie rozumiałem, dlaczego ludzie oddawali akcje po taniości przed jakimkolwiek info. > > > > > Nie rozumiałem, dlaczego dosyć naturalny wzrost ponad 6 został momentalnie zahamowany. > > > > Nie rozumiem spadku poniżej 5 po pierwszym, dosyć szybkim info z Farm Fotowoltaiki >
Widze jedną możliwość tak dziwnego zachowania kursu - ludziom nagle w portfelu pojawił się BERG HOLDING zamiast ŚLĄSKIE KAMIENICE, myślą, że ktoś im to podrzucił i sprzedają.
Jak nie rozumiesz, to sie nie wypowiadaj. Czytanie miałkich komunikatów pod publiczke nie wystarczy. Chcieli sie podpiac na szał na foto, to sie podpieli. Typowe dla nich trochę szumu, pr, wizerunku, a fundament z waty. 3,25-3,45 przystanek.
BTW. Wytrzymać wytrzymam, nie jestem dużym inwestorem (w ogóle na forum bankiera chyba nie ma duzych inwestorów), mam jedną spółkę na której byłem kilka tys. w plecy a teraz mam prawie 100% zysk. Wiem, że Berg też odpali.
Przestań bredzić ynwestorze. Ktokolwiek ogarnięty z kasą i życiem by tak nie bredził. Giełda jaka jest każdy widzi. Raz góra, raz dół, ale kultury osobistej nie daje większa ilość kasy na koncie. Kolega pyta grzecznie to się odpowiada, a nie cfaniakuje.
Kolejny z kilka tysiami w obrocie. To pytaj grzecznie kolegi, może Ci odpowie hahaha jak rosło pompowane przez spółdzielnie to tacy mądrzy byli, to teraz zmieniajta GRZECZNIE pampersy hahahahaha na raport kupicie sobie toitoia hahahaha
Spółdzielnia zbija hahaha kasę z Twojego rachunku. Pozniej dzida hahaha dzisiaj dzida, ale w dół, kierunek baza. Teraz czekajcie latami na te wirtualne miliardy z oze. W zeszłym tygodniu dochodza, dzisiaj vat, a Wy czekajcie jeszcze 3 tyg na raport, napewno będą w nim same grube infa hahaha
E a mnie się podoba , ci przynajmniej coś robią w gazecie już sa reklamy ze szukają działem , w necie tez już widziałem
Wg mnie i tak szybko działają , pewnie trzeba zobaczyć czy będą kolejne infa ale na razie dla mnie ok