Na początku inwestycji inwestorzy kupowali akcję po 20 zł z emisji a na giełdzie nawet po 60 zł kupowali.
A ja kupiłem po około 1,20 zł :) miałem szczęście:)
Na chwilę obecną ekologiczne miasteczką Siewierz jeziorna jest co raz większe :) są sklepy, kawiarnia, żłobek dla dzieci :) mieszkańcy są szczęśliwi że mogą mieszkać w ekologicznym miasteczku :) a ja jestem szczęśliwy że mam akcje spółki ALTA:)
człowieku jak miałeś szczęście kupić niżej niż obecny kurs uciekaj z syfa, nie marnuj gotówki bo 4 mass odjeżdża a tu tylko straty a pandemia znowu atakuje
Zobacz Tomi jak ten twój cudowny, inteligentny i najlepszy prezes ciężko pracuje. To jest tylko jeden z przykładów. Jak ktoś chce to może znaleźć tego wiecej np. bieg dokoła "miasteczka", przejażdżki rowerowe itd. I uprzedzając twoje twierdzenie, że to jest promocja miasteczka, zobacz sobie jakie są hobby Prezesa, a potem zastanów się dlaczego tak "promuje" pseudo miasteczko i kto za to wszystko płaci.
Myślę że pan prezes jest mistrzem... dużo dobrego zrobił:) wymyślił ekologiczne miasteczką Siewierz jeziorna:) ludzie są bardzo szczęśliwy że mogą mieszkać w ekologicznym miasteczku:)
Według mnie to ważne, bo ta spółka jest wskaźnikowo jedną z najtańszych. Praktycznie wszystkie tego typu spółki odbiły już od dna przynajmniej 100%, a tego śmiecia ktoś tylko wywala i wywala. Ludzie co przyszli z tobą już słabną i to widać. Na jakiekolwiek wsparcie ze strony prezesa bym nie liczył. On od 13 lat potrafi tylko dobić kurs tym co napisze. Odpowiedź jest bardzo prosta. Prezes, którego tak wielbisz pokazuje akcjonariuszom, że nie ma zamiaru oddać im to co mu dali nawet w najmniejszym stopniu. Ja to tak odbieram. Jak dla mnie to jest takie Amber Gold tylko, że zgodnie z prawem. Ale skala podobna.
Jak zacięta płyta. Napisz jakieś konkrety. Ja wiem wszystko o tej spółce-podyskutujmy. Właśnie zachodzi słońce w Juracie i nie mam co robić. Mógłbym napisać doktorat o TUP/ALTA.