Mamy bardzo dobrego prezesa:) wymyślił ekologiczne miasteczką Siewierz jeziorna i projekt realizuje krok po kroku:) z każdym rokiem mieszka co raz więcej mieszkańców i mieszkańcy są szczęśliwi że mogą mieszkać w ekologicznym miasteczku:) Mają mega czyste powietrze:)
Kilka lat temu w Siewierz jeziorna nie było nawet sklepu i było tylko kilka domów i bloków. I mieszkańcy byli szczęśliwi:) Na chwilę obecną jest sklep spożywczy, kawiarnia, a nawet żłobek dla dzieci:) a to dopiero początek wielkiego projektu:)
to zasługa naszego prezesa:) poświęcił projektowi dużo czasu... Dużo ciężkiej pracy...
Nie każdy to potrafi to docenić... przyszłości będą książki pisać o prezesie i o miasteczku SIEWIERZ JEZIORNA:)
Tomi daj spokój z tym badziewiem mam od dawna pakiet akcji i sledze to a spółka nie zarabia tylko przynosi straty, teraz inwestycje i kolejne zadłużenie spółki ???
Czy również jesteś norek i baltazar z poprzednich wątków? Jeżeli tak, to Tobie wyjątkowo nie na rękę jest wzrost ceny akcji, ale z forum wynika, że nie tylko Tobie.
gdzie tu chłopie widzisz potencjał, kupiłeś po 1 zł i chciałbyś od razu aby ta spółka przynoszaca tylko straty rosła jak spółki koronawirusowe czy 0ZE na których zarabia się ogromne pieniadze, żeby zarabiać trzeba było nie sprzedawać Harpera ale dokupować na korekcie, ja mam ATT od 2 lat i nie widzę tu żadnego potencjału a tylko słabość i w cale nie mam zamiaru uśredniać strat..