• Taffy coming soon Autor: ~Respect [158.176.123.*]
    ...to your mobile device... vide FB!
  • Re: Taffy coming soon Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    No jest zapowiedż :)
    Mimo ciągłego oczekiwania kurs się trzyma :)
    To ciekawe, bo wszędzie tyle okazji inwestycyjnych. PccEx się szykuje. I Cała Higiena zwarta przed UP na wyniki.
    Na Invention trolling na wyższych poziomach. W ogóle jakoś to na "I" ostatnio w modzie bo i Innogene,
    Do tego I rekiny finansowe i korporacje nam tu powstają na oczach. Nie wiadomo co wybrać.
    I złoto drożeje...
  • Re: Taffy coming soon Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    I Investeko , i Inteliwis jeszcze też na I :)
  • Re: Taffy coming soon Autor: ~Respect [158.176.123.*]
    ... oraz silver.
    No to kiedy podbitka?
    Domik gdzie Ty jesteś?
  • Re: Taffy coming soon Autor: ~domik [5.173.12.*]
    jestem, jestem, tu czekamy a bawimy sie na investko, inteliwis i niedocenianym tigu,
    To się przestań bawić na Tigu , bo za dużo sprzedałam i chce dokupić. Bedzie dół na giełdzie to może znów za 0,30-0,40 sie uda dopakować.
    A tu co , bo nam inwestory na bio i higienę pouciekają....
    To co Domiś, Tego Tiga to zostawicie teraz ? :))) Się ładnie uśmiecham przecież :)))
    A inteli i Investeko tao jak njbardzień... Walizy pełne. Kondycha jest. Trzeba peleton rozpędzić.
  • Re: Taffy coming soon Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    To ja wam powiem o TIG (TechinwestGroup) Zainwestowałemm kiedy zostali głównym udziałowcem TBull. Zakupili akcje TBull po 0,1 zł za akcje(10 gr-mogę się mylić-2014r). Później trochę handlowali nimi nisko przed debiutem, który nastąpił bardzo szybko w okolicach 100 zł. Na tak intratnych interesach, mimo że kupiłem akcje bardzo nisko zarobiłem jedynie 100%. Było mnóstwo dofinansowań, było tworzenie perspektywicznych firm które gdzieś są, albo ich nie ma.Im nikt nie podskoczy, bo to są ważne interesy.
    Przed debiutem TBull miał zadłużenie w obligacjach 1,2 mln zł. Po debiucie, mimo intratnych zysków wykazywanych prze TBull przedłużano spłatę tych obligacji, które w końcu zamieniły się na 2,5 mln kredytu. To przejście na kredyt nie jest przeze mnie ściśle analizowane, nie jestem audytorem. To tylko sugestia, aby ktoś ocenił sobie sam. Ja nie wszystko ogarniam i myślę, że tak mi się tylko wydaje.
  • Re: Taffy coming soon Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    Obecnie TIG ma malutko Akcji T-Bul, Ale ma i inne problemy. Problem to Udziaowiec ktory raczej średnio się stara... Spóka ma zaje... udziały, ale jest tez i taka prawda że by je na 100% wykorzystać musi albo dorzuciś kasy do sppółeczek, albo znaleść inwestora który te udziały odkupi. Wygłąda na to że kiepsko to idzie, przynajmniez z ESPI wynikają plany i checi tylko.Na tym koniec. Ja myśle natomiast ze warto dokupić nisko, Może w końcu udziałowiec się zmieni :))), albo podmioty w których TIG ma udziały jak SatRevolution dadzą sobie radę z finansowaniem same ( sat ma robić emisję, może wejdzie na giełde) a wtedy TIG skorzysta tylko na komercjalizacji.
    Wiesz kupić akcje za 0,30-0,40 groszy a sprzedać za 1 zł to fajna sprawa :)
    Jest ryzyko, jest zabawa. :)
  • Re: Taffy coming soon Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    Nie oceniam szansy na fakt, że jakiekolwiek aktywa pozostaną w TIG. Sat Revolucion to pomysł, aby procesor z telefonu komórkowego posłać w kosmos. I będzie nadawał. Pomimo temperatury bliskiej -273 st C. A jaki ma zasięg? Co będzie widać z kamery telefonu komórkowego?
    Myślę że to o SatRev to trochę nie tak jest. Może kiedyś procesor...Bo tam i o telekom i o paliwo chodzi i komerc badań w kosmosie, i jeszcze parę rzeczy...
    No ale.. Nie masz, nie namawiam,
    DOMIK :) : Jutro na Inteliwise zabawa łatwiejsza.
    Jest trzecia umową na obsługę Tarczy Antykryzysowej.
    Czylli tylko na tym wpadnie 1.086.645,05 zł netto. A to jeszcze przed drugą falą i są inne ministerstwa i inne ulowy...
    A ta ma którą czekam zapewne też wkrótce :)))
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.