• Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~Tojtoj [5.172.255.*]
    Powodzenia chłopaki, opłacało się trzymać te akcję i zbierać przez cały rok ,zwłaszcza w marcu na dolku. Powodzenia, ale już bezemnie
  • Re: Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~marek830123 [89.228.234.*]
    Gdybym miał w co innego inwestować to też bym wyszedł. Ale patrząc obiektywnie to Toya nawet po wzrostach da ok 6% dywidendy. Co przy znikomym oprocentowaniu lokat wcale nie jest takie złe.

Gratulacje gdy dokupywałeś po 3... Ja w marcu nie patrzyłem na swoje akcje bo pewnie psychicznie bym nie wytrzymał(kupiłem toya za 5,8 przed pierwszym niby skupem w styczniu).

Teraz wszedłem w Marvipol za 100k i bawiąc się w spekulacje w Biomed Lublin za 20k.(jak spadnie i strace z 18k to świat się nie zawali.. ale jak faktycznie Biomed zrobi pierwszy lek na corone na świecie i wejdzie na giełde zagranica to zyski mogą być kosmiczne).
  • Re: Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~Tojtoj [5.172.255.*]
    Rynek znowu daje dobrą cenę na wyjście z inwestycji. Pamiętajcie ,że głównym akcjonariuszom nie zaluzy na wysokiej wycenie spolki
  • Re: Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~Kowalski [37.47.26.*]
    Ja bralem za szostke. Nie ukrywam, ze licze na wybicie powyzej dychy. Daje na to roczek. Chyba ze beda sympatyczne dywidendy, wtedy nie wyjde.
  • Re: Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~Tojtoj [37.248.138.*]
    Ja brałem duże ilosci po 5 , 4 , i 3 z hakiem. Oddałem srednio 6.8. Dalej to nie wiem czy będzie roslo
    Dziekuje
  • Re: Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~Inwestor [89.64.36.*]
    Toya to krolowa allegro w swojej branzy, wiec licze na to, ze covid pomaga jej w promocji. Mam troche ich narzedzi i nie sa zle. Dla przecietnego majsterkowicza dobry stosunek cena/jakosc. A majsterkowiczow przybywa bo przybywa dzialek. Ja kupilem mala ilosc narazie. 27 sierpnia beda wyniki finansowe to sie okaze jaka jest ich kondycja...
  • Re: Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~Tojtoj [31.0.21.*]
    Wyniki będą dobre, ale to już było wiadomo po wynikach z 1Q. Dywidenda juz jest w cenie. Włodarze kasę podzielili. Nie ma pod co grac już w sumie
  • Re: Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~Inwestor [89.64.36.*]
    Mysle ze jesli spolka sobie dobrze radzi i narazie nie ma powodow, zeby bylo inaczej to warto sie jej trzymac. Chocby jakis maly procent kapitalu. Moze nie bedzie to szybki zysk w miesiac, ale w perspektywie roku powinno wyjsc duzo lepiej niz inflacja.
  • Re: Wyszedlem, dziekuje! Autor: ~vitek [5.184.250.*]
    Grac nie ma pod co, ale zainwestowac mozna.
[x]
TOYA 1,18% 9,44 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.