Wróbelki ćwierkają, że jacy naganiacze, tacy w firmie są również krętacze... Poziom gimbazy... Dodam, że nie dość, że akcje nie wejdą najprawdopoodbniej na poziom 20zł (no chyba, że prezes będzie dalej skupował i robił sztuczny ruch ;-) ), to po informacji o problemach z fotowoltaiką i utratą/kurczeniem się rynku telekomunikacyjnego dla feature phonów będą wkrótce za 5zł. Potrafię czytać raporty i doskonale widać co się w spółce dzieje, same spekulacje i pompowanie balonika, a inwestycji brak. Pozdrawiam i obym się mylił Hitler, mimo twego chamstwa życzę Ci wszystkiego dobrego.
Kozak w necie p***a w świecie. Widać że to kto wtopił z akcjami lub ma ich bardzo dużo i boli go że ktoś wyraża swoją opinie widząc co się dzieje na rynku.
Tu nie chodzi o to że wszyscy się muszą zgadzać, tylko nie rozumiem po co obrażać innych ludzi. Ja mam akcje maxcomu kupiłem pod dywidendę po 15,50, więc krzywdy nie mam. Nie jest to jednak spółka w której pokładam nie wiadomo jakie nadzieję i raczej przy dobrej okazji rozstanę się z tymi akcjami bez większego żalu.
Jeżeli chcemy szacować przyszłość to warto sprawdzić jak spółka zachowywała się w przeszłości. Jak dotąd można zauważyć, że zawyżono wartość firmy, akcje z 55zł spadły do 15zł i tak sobie oscylują. Oscylują tak, gdyż firma została zapewne sztucznie napompowana spekulacjami i teraz pytanie czy okręt czasem nie tonie? Sprawdźmy inwestycje - zero - i pokalkulujmy przyszłość... Jak wspomniałem rynek "klawiszowców" się kończy, fotowoltaika jeszcze nie wystartowała, a z raportów wynika, że zysk jest co raz mniejszy przy dużym obrocie (mała marża, koszty, sprzedaż poniżej kosztów produkcji?)... Nie mogę także znaleść info o Meizu, czemu tak cicho, a było tak głośno? Jestem ciekaw wrześniowego raportu, w którym nowo założony Maxcom Eco udowodni, że się mylę. Mamieniem o "czystej karcie" i "nowej świetlanej przyszłości" nie wzniesiesz akcji do 30zł i nie zachęcisz do wykupowania akcji, tu trzeba twardych faktów. Masz rację nie mam aktualnie żadnych akcji Maxcom i bardzo się z tego cieszę. Wysnuwam wniosek, że albo kupowałeś akcje po 55zł albo wspołpracujesz z tą społką, inaczej byś tak się nie oburzył. Mimo wszystko, życzę by akcje Maxcom, mimo niekorzystnych "warunków" osiągnęły poziom 100zł. Pozdrawiam
Dzieciaku naucz się pisać w końcu albo poproś rodziców o słownik i dodatkowe lekcje polskiego. Obrażaniem innych się dowartościowujesz czy co? Poziomem inteligencji nie zachwycasz...
Jak bys mial akcje to bys siedzial cicho a tu goly zadek dlatego plujesz na spolke a ten co wczoraj skupowal to po to zeby stracic ,Wilusz wie co robi skupuje na dnie a wy przygladajcie sie nadal jak rosnie buhahahahahahahaha
Ja mam akcje Maxcom za 15,50, ale sprzedaję wkrótce, bo coś czuję, jak przedmówcy wspominali, że to sztucznie pompowany balonik, a zarzad, coz brak pomyslow, zero info o maxcom eco, wiec w tym roku nie zaczna sprzedawac i banka prysnie po raporcie kwartalnym...