• W poniedziałek 1pln Autor: ~Info [89.64.73.*]
    Będzie kosmos
  • Re: W poniedziałek 1pln Autor: ~Sprawiedliwy [195.38.12.*]
    Masz rację, w poniedziałek wystrzelą cię w kosmos. Jednego naganiacza będzie mniej i mniej ludzi straci kasę.
  • Re: W poniedziałek 1pln Autor: ~Krogulec [31.0.45.*]
    Pamiętam jak około 2 lat fkd wypuszcza obligacje, któreś
    zreszta z kolei. Moje se r ii K pozniej zrolowane na AA.Sprawdzilem dzialalnosc, zy s kownosc i tak dla zasady kup i lem 6 obligacji za cale 6000 zl oprocentowanie 8 % .świetlana przyszlosc brak złych komentarzy na forum. Spolka ter.inowo wypłacala odsetki. Ale pętla zaczęła się zacisnąć, brak wypłaty odsetek ba nawet wycofania kapitalu. Dzieki nam obligatariuszom mozecie jeszcze bawić się w akcję. Nie zakładałem wniosku o upadłość bo koszty byłyby wyższe od zainwestowalem sumy. To jest agonia. Życzę powodzenia dla bawiacych się akcjami. Ale zawsze jest tak że najdrobniejsi stracą. Zostaniecie z akcjami 0 zl
  • Re: W poniedziałek 1pln Autor: ~posiadacz [217.214.151.*]
    Krogulec spokojnie nie panikuj Dzisiaj kasa idzie pełnym strumieniem, będzie dobrze...czuje to w kościach. podjąłeś decyzje bez nacisku tak jak ja i możesz mieć tylko sobie za złe. teraz mówią źle na forum i będzie odwrotnie. Czuję że za kurtyną coś się dzieje, obroty wyglądają dobrze, co róż ktoś dostawia 10 tysięcy na kupno, zatem widać kurs wzrośnie. Może Taki Prezes ma pomysł na oddanie nam naszych pieniędzy że zakupi teraz akcje a później podbije na 5złoty jakimiś super infami i sprzeda te kilkamilionów akcji zakupione przez słupy, a później pożyczy spółce sam na oddanie i wykupienie obligatariuszy tych mniejszych takich jak Ty i ja????

Co, może być tak??
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.